To je to što me zanima!

Drugi vrhunac stiže: I ove će nas sezone Deadpool rasturiti

DEADPOOL, film koji je 2016. pokorio kinoblagajne te je postao instant senzacija i prije dolaska u kina, na veselje svih ljubitelja, vraća se u kina ovog svibnja
Vidi originalni članak

'Deadpool' je ostvario najbolje otvaranje u 2016. te ujedno i najbolje otvaranje svih vremena studija 20th Century Fox u Hrvatskoj te smo uvjereni da će njegov drugi pokušaj, 'Deadpool 2' biti još veći.

Prisjetimo se, prvi film je 2016. pokorio kinoblagajne te postao instant senzacija i prije dolaska u kina, na veselje svih ljubitelja. A ovog svibnja u kina stiže nastavak tog filma.

Pogledajte novi foršpan

Za sve one koji još ne znaju za njega, a i za one koji se žele prisjetititi, film je temeljen na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. 'Deadpool' je priča o životu Wadea Wilsona, bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik. A nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao 'Deadpool'. U ulozi Deadpoola i dalje ćemo gledati genijalnog Ryana Reynoldsa, koji je i producent.

'S LJUBAVLJU' Stiže Simon: Homoseksualci nisu tabu tema u Hollywoodu

U drugom filmu o Deadpoolu, Ryanu će se pridružiti i novi likovi. U igri su Cable (glumi ga Josh Brolin) te Domino (ulogu je preuzela Zazie Beetz).

'Deadpool 2', u distribuciji Blitza, u kina stiže 17. svibnja i nekako se čini veći nego prošli put. Doživite drugi vrhunac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare