To je to što me zanima!

Druženje za pamćenje: Nives i Goran Ivanišević okupili ekipu i igrali biljar, uživali na bazenu...

Nives je fotke veselog provoda s ekipom podijelila na Instagramu, a svi zajedno su se zabavljali na nekoj vikendici s bazenom. Nives je odjevena skočila u bazen i zagrlila Gorana, igrali su biljar, jeli slastice...
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) i njezin suprug Goran (51) uživaju u kratkom, ali slatkom odmoru sa svojim prijateljima. Nives je podijelila fotografije na kojima vesela ekipa uživa - kupaju se, zabavljaju, igraju biljar...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prijatelji - napisala je Nives prikladan opis uz fotografije.

Nives je podijelila selfie sa smiješkom na licu, a na jednoj fotografiji uskočila je u bazen odjevena i to u zagrljaj supruga. Oboje su uživali.

Sudeći prema fotografijama ekipa je uživala na vikendici na kojoj su se kupali, igrali biljar, pili vino i jeli slastice.

Podsjetimo, Nives je nedavno otkrila kako njezin sin Oliver (4) ima naviku slagati stvari po kategorijama. 

IMA ČETIRI GODINE Nives Ivanišević pokazala je neobičnu naviku sina Olivera

- Ako ste mislili da moj Oli samo slaže životinje, ne, on slaže i lješnjake i ostalo - napisala je Nives uz fotografiju.

Mama Nives i tata Goran Ivanišević (51), nedavno su svome sinčiću organizirali rođendansku zabavu s prijateljima. Maleni je napunio četiri godine, a voditeljica je tada otkrila djelić atmosfere. Oliver i prijatelji zabavljali su se s glinamolom, oslikavali su lica, crtali, a Nives je sve objavila na Instagramu. Priznala je da nema nijednu dobru fotografiju, ali da su se zato svi dobro proveselili.


 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ivoivic3 12.10.2022.

    Di ces uzivat , nije za svakoga uzivanje , ajde radit

  • Purger-Dinamo 12.10.2022.

    Mislim ,strašno...to ću zapamtiti sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare