To je to što me zanima!

Družili se s Julijom Roberts u Splitu: 'Bila je jako ugodna...'

Ekipa restorana u centru Splitu pohvalila se fotografijom na kojoj poziraju s holivudskom zvijezdom. Roberts je lani u rujnu uživala na našoj obali, kamo je stigla sa svojim suprugom
Vidi originalni članak

Čuvali smo fotografiju s Julijom za sebe, ali sada imamo izvrsnu priliku napokon je podijeliti sa svima. Jako smo sretni što smo okruženi divnim ženama. Svaka žena je posebna na svoj način i zavrjeđuje da je se tretira poput zvijezde - rekli su iz splitskog restorana Bokeria Kitchen & Wine u kojem je u rujnu prošle godine uživala i Julia Roberts (50). 

Ekipa restorana nije htjela otkriti detalje Julijinog boravka kod njih, ali su nam vlasnici priznali da je oskarovka bila 'izuzetno ugodan gost'. Tada se prošetala i Rivom, ali je bila samozatajna i nije se fotografirala s obožavateljima. 

Holivudska zvijezda bila je našoj obalu sa suprugom Danielom Moderom (49). Slavni par sa svojom djecom, blizancima Hazel Patriciom i Phinnaeus Walterom (13) te sinom Henryjem (11) odsjeo je u hotelu Radisson Blue. 

Direktor filmske fotografije lani je radio na Netflixovoj seriji 'DJ Ibiza' koja se snimala, između ostalog, na plaži Žnjan koja je glumila' plažu na Ibizi. Produkcija serije viđena je i na Zrću. Julia, Daniel i njihovo troje djece tada su posjetili i Beograd koji je trebao predstavljati Barcelonu.

Glavnu ulogu u seriji ima Richard Madden (31), najpoznatiji pop ulozi Robba Starka u 'Igri prijestolja'. Ekipa je snimala na Pagu, gdje su imali problema sa smještajem statista.

Izbio je i manji 'skandal' kada se pročulo da je produkcija serije škrta na honorarima. Minimalna satnica statistima bila je 200 kuna, a veći su honorar imali oni koji su na otok doputovali. Visina honorara ovisila je i o tome snimaju li jedan ili pet dana. 

RAZGLEDAVALA GRAD Julia Roberts je stigla u Split: Uživala u hrani i šetala po Rivi

Roberts, koju je proslavila uloga u filmu 'Zgodna žena', navodno je na našoj obali tražila i lokaciju za svoj novi film. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09.03.2018.

    Možda nije neka lipotica, ali ostavlja dojam. Glumica odlična.

  • 09.03.2018.

    meni je ona uvik bila draga glumica

  • 09.03.2018.

    Rivom velikim slovom 😂 e moja Julija, da ti znas koliko au ti konobari potplaceni, nebi se smijala na slici 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare