Show

Komentari 62

Julia Roberts je stigla u Split: Uživala u hrani i šetala po Rivi

Julia Roberts je stigla u Split: Uživala u hrani i šetala po Rivi

Potvrdu njenog dolaska dobili smo od ponosne ekipe restorana Bokeria kitchen & wine u samom središtu Splita, gdje je 'Zgodna žena' večerala u petak navečer

Julia Roberts (49) je doista u Splitu, došla je 'baciti oko' na produkciju seta Netflixove serije 'DJ Ibiza', kojeg snima njen suprug Daniel Moder, a redatelj je Alex Richanbach.

Potvrdu njenog dolaska dobili smo od ponosne ekipe restorana Bokeria kitchen & wine u samom središtu Splita, gdje je 'Zgodna žena' večerala u petak navečer, dok je boravak u hotelu Radisson Blue, gdje je navodno smješten i njen suprug, ipak ostao u tajnosti.

Međutim, nikakve detalje nisu htjeli iznositi - nisu govorili o pikanterijama poput opisa sljedova koje je Roberts naručila te koliko je iznosila napojnica, uobičajena splitska 'manča' po kojoj se zapravo cijene svi posjetitelji...

Ipak, vlasnici su nam priznali kako je poznata glumica bila 'izuzetno ugodan gost' te da se na kraju fotografirala s osobljem. Viđena je i na Rivi, splitskom 'dnevnom boravku' no i tu je bila tradicionalno samozatajna. Nije bilo slikavanja s obožavateljima, što je inače njen stil.

Danny Moder radi na seriji 'DJ Ibiza', a u Splitu je već nekoliko dana – na Žnjanu, najvećoj splitskoj plaži nedavno su snimali scene koje bi trebale predstavljati popularno španjolsko ljetovalište. Još ranije je raskošna produkcija Netflixa 'njuškala' po Zrću gdje su za potrebe ekipe zakupljeni pusti apartmani.

Julia Roberts je sa suprugom i troje djece nedavno posjetila Beograd, koji u aktualnom Moderovom projektu treba 'odglumiti' Barcelonu. No, navodno i glumica koja je nedavno po peti put proglašena najljepšom ženom na svijetu u izboru magazina People, traži potencijalnu lokaciju za novi film pa je otišla u istragu.

U 'Ibizi' je inače jedan od glavnih glumaca Richard Madden, koji je najpoznatiji širokoj publici po ulozi Robba Starka, 'Kralja na Sjeveru' u planetarno popularnoj seriji 'Igra prijestolja' snimanoj po jednako uspješnim tomovima knjiga Georga R.R. Martina.

Najčitaniji članci