To je to što me zanima!

Dubioza kolektiv, Električni orgazam i Another Rock Trio nastupili u Novoj Gradiški...

Ovi izvođači bili su sjajna uvertira za otvaranje jer danas već slijede nastupi Tomislav Bralić i Klapa Intrade te veliki Halid Bešlić. Ne propustite, jer Nova Gradiška stvarno ima spektakl
Vidi originalni članak

Preko 25 000 ljudi sinoć je u centru Nove Gradiške otvorilo Novogradiško Glazbeno Ljeto! Besplatni open air festival otvorio je Another Rock Trio koji je obradama najvećih svjetskih domaćih i stranih Rock hitova rasplesao publiku u centru Nove Gradiške.

Nakon toga na scenu stupa Električni orgazam koji spaja sve generacije u jedan glas. U 40 godina postojanja, imali su jedan koncert 80-ih u Novoj Gradiški, kojeg se oni malo stariji sjećaju kao da je jučer bilo, sve to stalo je u večerašnju priču Električnog orgazma.

A onda, od najstarijih do najmlađih, svi u jedan glas s Dubiozom Kolektiv napravili su totalni "raspašoj"! Od prve do zadnje pjesme euforija!

Ovi izvođači bili su sjajna uvertira za otvaranje jer danas već slijede nastupi Tomislav Bralić i Klapa Intrade te veliki Halid Bešlić. Ne propustite, jer Nova Gradiška stvarno ima spektakl!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jazavac81 12.08.2022.

    Bravo za Gradišku 🔝

Komentiraj...
Vidi sve komentare