To je to što me zanima!

Dubravka se okomila na Lidiju: 'Ona nema tri daske u glavi'

Ova plava je dovoljno inteligentna, ova starija. Liljana neće ništa reći. Ali Lidija je katastrofa, komentirala je Duda pa se poprilično iznenadila kada joj je Anči rekla da je zapravo Liljana to 'blebetala', a ne Lidija
Vidi originalni članak

Da tajnoj obitelji nije bilo lako smišljati laži kojima će uvjeriti ostale stanare da su doista obitelj, najbolje svjedoči Ljiljanina nesmotrena izjava. Naime, nova stanarka je pred ostalima izjavila da je ona trebala biti na Dubravkinom mjestu čime je dala do znanja da s 'BB obitelji' nešto nije u redu. 

ISPALI JURAJ I ZEBO Nikolu su nominirali gotovo svi stanari: Imaš samo tri 'fore'...

BB 'tati' Marijanu sve je to prenijela Anči kako bi upozorila njega i Dubravku da bi ostali stanari mogli shvatiti da nisu supružnici kako uvjeravaju druge.

Marijan je naravno to sve odmah prenio Dudi, ali očito ima problema s imenima pa je svojoj 'supruzi' rekao da je to sve napravila Lidija, a ne Ljiljana. Dudi se nimalo nije svidjelo to što je čula pa je brže-bolje pohitala Big Brotheru u ispovjedaonicu da mu se pojada.

- Odmah sam je skužila. Ona je tupa, nema tri daske u glavi. Lijepo sam ti rekla da za dobru laž treba imati dobar mozak -  kazala je Duda Bigiju misleći i dalje da je crvenokosa Lidija to izlanula.

- Ova plava je dovoljno inteligentna, ova starija. Liljana neće ništa reći. Ali Lidija je katastrofa - komentirala je Duda pa se poprilično iznenadila kada joj je Anči rekla da je zapravo Liljana to 'blebetala', a ne Lidija.

BB JURAJ 'OTVORIO DUŠU': 'Lili je manipulatorica, a istina je da je u showu pao i šamar...'

Jesu li stanari razotkrili da Duda i Marijan nisu supružnici i je li Marijan dobio jezikovu juhu zbog krivog prenošenja informacija saznajte večeras u 21.30 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • maryan 20.02.2018.

    ljiljana je je namjerno pričala sve to samo da dubravka i marijan izgube imunitet, premazana je lili svim mastima ;)

  • TravkoPljugic 19.02.2018.

    Pustite vi Dudu,ona ima najmoderniju frizuru u kuci haha,ne znas ko je vise umisljen od kandidata,cast izuzetcima

  • jelkaa 19.02.2018.

    Al je i ovom rtl direktu porasla gledanost

Komentiraj...
Vidi sve komentare