Obavijesti

Show

Komentari 160

Nikolu su nominirali gotovo svi stanari: Imaš samo tri 'fore'...

Nikolu su nominirali gotovo svi stanari: Imaš samo tri 'fore'...
27

U večerašnjoj emisiji, osim Anezi, i svi ostali stanari morati će nominirati pred svima. To će biti samo početak napetog tjedna u kojem će se stanari, najavio je Big Brother, međusobno natjecati za opstanak

VIDEO

Voditeljica Antonija Blaće na početku četvrte emisije uživo najavila je da iz showa ispada dva natjecatelja.

Prvi je bio Juraj Golubiček, kojeg je bio 'suprug' bivšoj predsjednici 'BB Republike', Ani Marković. 

Čim je stigao u studio, Juraj je potrčao sestrama i djevojci. Voditeljici je Zagrepčanin priznao da mu je 'tri tjedna taman'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očekivao sam da ću ispasti. Da sam ostao duže, sve bi mi počelo ići na živce - rekao je arhitekt te otkrio da će ostati u kontaktu s Orkyjem, Zebom, Anom, Antonijem i Tomislavom. 

Juraj je u kući imao jedan dodatni bod za nominacije, a sada ga je proslijedio Tomislavu.

- Vječno si nominiran, pa ti je ovo za utjehu - poručio je Tomi, sada već, bivši stanar. 

Daniel Tomić 'Zebo' je drugi ispao iz showa. Njegovo ispadanje iskreno je iznenadio i voditeljicu, ali i stanare. Lucija je odmah briznula u plač. 

- Ajme, ne! - viknula je Splićanka. 

- Htio sam izaći, umorio sam se, bilo mi je teško. Najviše mi je nedostajala djevojka - rekao je Zebo u studiju voditeljici Blaće. Priznao da mu nije bio cilj ući u kuću, nego samo proći audiciju. Iznenadio se, dodaje, kada je ušao, te je planirao stati samo dva, tri tjedna. 

Večeras su, osim Anezi, i svi ostali stanari morali nominirati javno

Anezi je dva boda dala Luciji jer se nisu slagale proteklog tjedna, a jedan Matiji jer s njim nije puno pričala. Matija je dva boda dao Orkyju jer se s njim nije družio, a jedan bod Nikoli jer ga je, kaže, u više navrata htio poniziti pred ostalim stanarima.  

Bojan je dva boda dao Nikoli jer mu nije zabavan 'i ima samo tri fore', a jedan bod dao je Luki zbog sabotaže plesne točke. 

Ana je dva boda dala Matiji jer s njim nije ostvarila komunikaciju, a jedan bod je dala Anezi jer ju je osuđivala zbog nečega, a to ju je jako naživciralo.

Nikola je dva boja dao svom bivšem lažnom bratu Matiji jer je, tvrdi, sebičan. Jedan bod dao je Luki jer nije s njima otplesao striptiz. 

Anchy je Nikoli poručila da joj se nimalo ne sviđa te mu je dala dva boda, a jedan bod dala je Bojanu jer s njim nije pričala. Luka se nije suzdržavao kada je objašnjavao zašto Nikoli daje dva boda. 

- U tvom društvu mi je dosadno i neugodno. Ne znam jesi li primijetio, ali skrećem pogled kada te vidim da prekinemo komunikaciju - rekao je Luka 'Niksari'. Njegov jedan bod otišao je Bojanu jer nije, kaže, ništa radio te se nije trudio u tjednom zadatku. 

Orky je dao dva boda Nikoli zbog 'glupih fora', a jedan bod Matiji jer se ne poznaju. Lucija je bez zadrške rekla Anezi da ju živcira te joj zato daje dva boda. 'Ne mogu više slušati svoje analize', rekla je Splićanka Anezi. Jedan bod dala je Bojanu jer misli da je neiskren. 

Antonio je dva boda dao Matiji jer nisu ni jednom pričali, a jedan bod Bojanu iz istog razloga kao i Lucija. Dubravka je dva boda dala Orkyju jer ju 'ne doživljava', a jedan Luki jer ga je htjela vidjeti u striptiz točki s ostalim stanarima. 

Marijan je jedan bodi dao Nikoli jer je htio prekinuti tajni zadatak s lažnom obitelji, a dva oda dao je Luki zbog sabotiranja plesa. 

Tomislav je tri boda dao 'Niksari' jer je već, uvjeren je, nominiran, a jedan bod Anezi jer stalno priča o 'muško-ženskim odnosima'. 

Ljiljana je dala dva boda Nikoli, a jedan bod Orkyju, dok je Lidija dala bod Matiji i dva boda Bojanu. 

Nominirani stanari za izbacivanje su Tomislav, Ana, Nikola, Matija, Bojan, Orky, Anezi i Luka.  Nikola je 'skupio' čak 16 bodova. 

Novi tjedni zadatak je obaranje Guinessovih rekorda, poput najvećeg broja puževa na glavi ili oraha slomljenih stražnjicom. 

Lidija je za svoj tim izabrala Luciju, Anu, Orkyja, Anchy, Tomislava i Nikola. Oni su crveni tim.

Ljiljana u svom timu ima Bojana, Anezi, Maksa i Dubravku, Luku, Matiju i Antonija. Lili vodi plavi tim. 

Tjedan obilježio striptiz, raspad obitelji i nove stanarke

Svađe su proteklog tjedna bile učestale, a najglasniji su bili Matija i Nikola, koji su naposljetku ipak odlučili priznati stanarima da nisu prava braća. Osim što se tajna obitelj raspala, u 'blic izbacivanju' kuću je napustila Bojana Lončarević, a Ana Kovačec, Ljiljana Lipovac i Lidija Marić nove su stanarke koje su ušetale u Big Brother.

Protekli tjedan obilježio je i zadatak 'Eko farma Ban', u kojemu je dio stanara glumio zahtjevne goste, a dio zaposlenike koji su morali ispunjavati sve njihove želje i prohtjeve.

Cijeloga tjedna muškarci i žene su, također, odvojeno vježbali senzualnu plesnu koreografiju koju im je zadao Big Brother, a u četvrtak navečer premijerno su jedni drugima izveli uvježbani striptiz.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'