To je to što me zanima!

Dubrovačka crkva zabranila je Cersei da gola prošeta gradom

Lena Headey u popularnoj seriji glumi lik kraljice C. Lannister koja se trebala gola prošetati od Katedrale do Sponze, ali producenti nisu dobili dozvolu za tu scenu
Vidi originalni članak

Peta sezona serije 'Igra prijestolja' snima se na lokacijama po Jadranu, ali Lena Headey (40), izgleda, ipak neće golih grudi prošetati Dubrovnikom. 

Lik kojeg Lena tumači, kraljica Cersei Lannister, trebala je prošetati gola od Katedrale do Sponze, no producenti nisu dobili dozvolu za snimanje te scene. Navodno su pod pritiskom crkve, koja ne odobrava golotinju i promicanje seksualnosti, piše TMZ. Iako serija 'vrvi' golotinjom, ova scena nije besmislena golotinja već je bitna za radnju i ne može se izbaciti iz serije. Radi se o 'hodu srama i iskupljenja' kraljice Cersei. 

Snimanje bi se moglo otegnuti ako ne dobiju dozvolu jer će producenti onda morati pronaći alternativu crkvi Sv. Nikole koja je zamišljena kao originalna lokacija.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • SanjinŽauhar 26.08.2014.

    ma sta misle tko su oni da zabrane?

  • TajanaParadzik 26.08.2014.

    Katolkinja sam i vjerujem u Boga. Ali ova naša crkva tako mi ide na živce glume puritance i čistunce a nigdje veče kaljuže. Kada su u prošlosti progonili žene i spaljivali ih na lomaći onda je bilo sasvim uredu da ta žene od čelije do gubilišta ide sasvim gola i izmućena. O suvremenim grijesima neću niti pisati,ali za nedaj Bože kakvu svjetovnu stvar skinuti se ne dolazi u obzir.

  • vox ratione 26.08.2014.

    Eee Magdalena, Magdalena... koja još Crkva u svijetu bi dopustila da žena gola izađe iz nje? Vjerojatno će scenu i snimiti u dubrovniku na nekom drugom mjestu, ali neka si ti napravila provokativan članak.. jel ti visina plaće ovisi o broju klikova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare