To je to što me zanima!

Dubrovnik će ponovno 'glumiti' Kraljev Grudobran u nastavku hit serije 'Igra prijestolja'

Nova serija bit će posvećena Targaryenima, obiteljskim precima jednog od glavnih likova, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), poznate i kao 'Majke zmajeva'...
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih serija u svijetu 'Igra prijestolja' vraća se u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u tijeku je snimanje nove serije 'House of dragon' koja čini prednastavak Martinove popularne sage 'Igra prijestolja' koja je oduševila ljude diljem svijeta.

Produkcija se trenutno nalazi u Cornwallu, a puno zanimljivije je to da su iz IMDB-a na listi zemalja gdje će se odvijati snimanje službeno potvrdili i Hrvatsku, uz Maroko, Veliku Britaniju i Island. 

Nova serija bit će posvećena Targaryenima, odnosno precima jedne od glavnih glumica Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), odnosno 'Majke zmajeva' koja je u posljednjoj sezoni originalne serije spalila Dubrovnik koji je u seriji činio Kings Landing. 

S obzirom na to da je Kings Landing ono što su osvajali i zauzimali preci Daenerys, Dubrovnik će ponovo postati središte vrhunske  produkcije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zagreb u srcu 04.05.2021.

    Sve je to super,samo kaj se masu puta snima negdje kod nas a predstavi se da je radnja u Italiji ili na nekom drugom primorju samo ne na našem

Komentiraj...
Vidi sve komentare