To je to što me zanima!

Duda našla muža na internetu, a 'lovila' je i Lidijinog supruga?

PRAVA SAPUNICA Lidija (46) se povjerila Anči (24) da misli kako su se Dubravka (47) i Ljiljana (61) dopisivale s njezinim mužem Markom Marićem (42) preko interneta i slale mu fotografije
Vidi originalni članak

Da sam vani slobodna, sigurno se ne bih ljubila s Maxom jer mi je fizički odvratan, rekla je Dubravka Ujević Veron (47) ostalim stanarima u Big Brother kući kada su dobili zadatak ljubljenja. Požalila se kako je postala crna ovca u timu jer je to učinila. 

BIG BROTHER STANARKA Dubravka u mlađim danima: U minici je izazvala lančani sudar

- Nisam više htjela glumiti ženu Marijanu u kući jer imam prekrasnog mladog muža vani. On je Bojanovo godište, jako dobra berba 1983. Makar ispala van, neću se ljubiti s nikim u Big Brotheru - pohvalila se stanarima Duda koja je prestala glumiti da je Maxova supruga (49). Rođena Vinkovčanka, koja živi u Zagrebu, zabrinula se oko ispunjavanja zadatka jer vani ima 12 godina mlađeg muža Darijana Škrbića za kojeg se udala 19. kolovoza prošle godine.

SIROVE STRASTI BB Luka o Anezi: 'Oboje smo mladi i po prirodi malo divlji...'

Duda je nerijetko u kući ponavljala da se boji hoće li je njezin suprug uopće dočekati nakon što izađe iz Big Brother kuće jer strahuje kako je prikazana. Dubravki je to drugi brak, a prvi muž je od nje bio stariji 14 godina. 

BIG BROTHER SVAĐE Bojan odbrusio Anezi: 'Pun mi te k**ac jer stalno pametuješ'

- Jako ga volim, super mi je jer mi je 'mlađe slađe' - rekla je Ujević Veron koja ima punu podršku supruga. Jedini joj je uvjet, kako kaže, da se ne seksa i ne ljubi u kući. Vinkovčanka nema djece, a za njima ne žali jer smatra 'da se to nekome dogodi, a nekome ne'. 

- Nemam djece, priviknula sam se na to i sada živim s tim. Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim željela bih biti muško - rekla je diplomirana inženjerka prometa. Ispričala je kako je muža upoznala preko interneta, odnosno aplikacije za upoznavanje. Prvo su si ona i Darijan slali fotografije, a zatim su se, kako kaže, našli na nekoliko kava u Zagrebu i ostalo je povijest. 

- Prije njega sam se srela s mnogim debilima. Ima ih dosta oženjenih koji traže ljubavnice - istaknula je Duda. Njezina sustanarka Lidija (46) se povjerila Anči (24) da misli kako su se Dubravka i Ljiljana (61) dopisivale s njezinim mužem Markom Marićem (42) preko interneta i slale mu razne sadržaje. 

NOVI SUKOB Svađa Nikole i Ane: 'Ti si mali štakor. Ti si wanna be starleta'

- S mojim mužem su flertovale, imam sve u mobitelu. On vole starije žene. Dopisivali su se, slali fotografije, video, ali one mene ne znaju - zaključila je Lidija. 

Ne propustite najveće skandale u Big Brotheru, ali i najbolje provale.

Idi na 24sata

Komentari 253

  • zeljkotheman 24.02.2018.

    Mora da te i svekrva obožava!Presretna što si se udala za njenog sina.

  • MinePi 22.02.2018.

    Meni Rozga 1000x zgodnija od Dude.

  • 22.02.2018.

    Svaka joj čast, ovako pa nikako izgledati a zgrabit komada, da je obrnuto svi bi rekli da je u pitanju- novac 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare