To je to što me zanima!

'Dugo me mučila djevojka kojoj sam rekao ne, ali mi se vratila'

Osim što se četveročlani žiri zabavlja, Janko otkriva kako se Šuput, Tomčić, Bilman i on često posvađaju. 'Bude tu vrijeđanja, ali i dalje smo na pozicijama na kojima jesmo pa brzo sve riješimo', kaže Janko
Vidi originalni članak

Glumac Janko Popović Volarić (39) nedavno se našao u ulozi voditelja showa 'Ples sa zvijezdama' uz voditeljicu Miju Kovačić (37). No od 2017. dio je četveročlanog žirija 'Supertalent', čija će sedma sezona biti emitirana uskoro.

Janko od tada surađuje s pjevačicom Majom Šuput (40), Martinom Tomčić (44) i Davorom Bilmanom (43), a ni ove se sezone to neće mijenjati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Spustimo jedan drugome pred kamerama pa onda to raspravljamo. Bude tu vrijeđanja i svega, ali i dalje smo na tim pozicijama na kojima jesmo pa brzo sve raščistimo. Duljih ljutnji nije bilo - rekao je Janko za portal Dnevnik.hr. Po njemu, po svađama ipak prednjače Martina i Bilman.

No upravo je Maja prva od preostale žiri trojke koju bi Janko, kako kaže, nazvao usred noći da se nešto dogodi. Priznao je i kako je u prošloj sezoni zažalio jedno svoje 'ne', no otkrio je kako se ta djevojka ove godine ponovno prijavila te prošla, pa je bio sretan.

POZIRAO NA BRODU Kapetan Janko ima novi posao: 'Sad smijem popiti i čašu vina'

- To me baš mučilo dugo, dugo, a najgore mu je reći 'ne' djeci. To je zeznuta stvar, moraš paziti da ih ne povrijediš i ne ostaviš posljedice - rekao je Janko. 

Četveročlani žiri susret novoj sezoni showa okupio se kako bi snimio promo spot za nadolazeću sezonu. Mjesto radnje bila je ljevaonica željeza, a zadatak - iskovati najpoznatiji zlatni gumb showa.

-  Martina i Maja su napokon bile manje sređene i više musave, Bilman je pokazao svoju 'Mad Max' stranu, a ja sam po običaju, odradio najprljaviji dio posla. Bilo je stvarno zabavno - kaže. Priznao nam je i na što je posebno slab.

- Na iskrene suze jesam, ali ovdje ocjenjujemo talent, a ne kako netko plače, osim ako se ne prijavi s talentom plakanja tako da može plakati koliko hoće. Ako je dobar, plakao, ne plakao, proći će - odlučno je rekao glumac. Iako se ne smatra strogim u ulozi žirija, za sebe kaže da je objektivan i da bi, ako se u show prijavi netko koga poznaje, bio isto strog.

POHVALIO SE NA INSTAGRAMU Popović Volarić pozirao je sa sinom: Super izgledate, Jankić

Smatra kako je tajna uspjeha 'Supertalenta' što ljudi na jednome mjestu mogu pokazati razne talente, ali i da javnost i žiri ostave 'bez daha'.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • volim hrvatsku 27.09.2019.

    Koji glup naslov, nema veze s člankom

  • 24.09.2019.

    Zašto pišete te dvosmislene naslove? Mislite da ste zanimljiviji?

  • Aj ća. 24.09.2019.

    "Često znaju posvađaju" .. izgubila sam volju za daljnjim čitanjem članka 😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare