To je to što me zanima!

Nova 'papreno' skupa duhovna obnova: Tajči opet zove na jogu

Prvo krstarenje trajalo je tjedan dana za 34 sretnika. Obišli su Mljet, Hvar, Korčulu, Dubrovnik, Brač i Split. Najpopularnija je bila radionica joge naziva “Budi rock zvijezda transformacije”
Vidi originalni članak

Prije desetak dana Tatjana Cameron Tajči (47) završila je krstarenje koje uključuje duhovnu obnovu jogom i njezinim koncertom. Motivacijska govornica je zakazala novu turu plovidbe za sljedeću godinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Putovanje koje je nedavno okončano trajalo je tjedan dana za 34 sretnika. Obišli su Mljet, Hvar, Korčulu, Dubrovnik, Brač i Split. Najpopularnija je bila radionica joge naziva “Budi rock zvijezda transformacije”.

Obilazili su konobe, gostili se dalmatinskim delicijama, pjevali, a pravi krešendo bio je u Šumici u Splitu, gdje je Tajči zadnjeg dana imala koncert. Cjelokupni program pjevačica je naplaćivala od 17.000 do 25.000 kuna.

MOTIVACIJSKA GOVORNICA Tajči o gubitku supruga: Sva ta praznina mi stvara tugu i strah

- Uglavnom se predstavljam kao glazbeni umjetnik, motivacijski govornik i life coach. Tim redoslijedom. Sva ta tri područja već se godinama isprepliću kroz moj cjelokupni rad i razne projekte - rekla je nedavno Tajči, zadovoljna svojim uspjehom.

Tajči je krajem rujna na svojim društvenim mrežama po prvi puta napravila i virtualno druženje. Njeni obožavatelji u komentarima su joj postavljali pitanja, a ona je na njih vješto odgovarala te im čak ispunjavala glazbene želje.

VELIKA INTIMNA ISPOVIJEST Tajči je rasprodala krstarenje: Duhovna obnova riječju i jogom

Uoči krstarenja, prije tri tjedna, imala je koncert u zagrebačkom restoranu. No bio je zatvoren za javnost, odnosno samo za odabrane, dok je za javnost pjevala prije desetak dana u Splitu. 

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, na kraju godine čeka vas prekrasno i sretno razdoblje!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Eva Maras 30.10.2018.

    Tajči je izjavila da se izgubila u SFRJ i otišla je u SAD-e da se nađe, sada se vratila u RH i našla umjesto sebe 34 izgubljene duše.

  • Antisha 30.10.2018.

    Lukava lija. Kad je ona molila financijsku pomoc od ljudi iz Hrvatske za bolesnog muza, ode Matthew a ona ode u kucerinu u jos bogatijem naselju. Sad jos podebljava racun $$$$ prodavajuci maglu na kruzevima.

  • Mercedes s klasa 30.10.2018.

    Ona je ušla u jedan spiritualistički sotonizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare