To je to što me zanima!

Duje i Ana Čop postali roditelji: 'Stigla nam je Mila, najslađa djevojčica na cijelom svijetu'

Par svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, a za trudnoću se saznalo samo nekoliko dana prije poroda, kada je Anina prijateljica to podijelila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nogometaš Dinama na posudbi u Šibeniku, Duje Čop (32) i njegova supruga Ana postali su roditelji malene Mile. Novopečena majka sretnom se viješću pohvalila svojim pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovdje je sve ono što se životom zove. Stigla nam je Mila Čop i da, najslađa je djevojčica na svijetu - napisala je Ana.

Par svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, a za trudnoću se saznalo samo nekoliko dana prije poroda, kada je Anina prijateljica to podijelila na Instagramu.

Duje i Ana vjenčali su se u lipnju prošle godine, a odale su ih fotografije i snimke koje su objavili neki od uzvanika. Par se zaručio prije gotovo tri godine, na sam Božić 2019., no pandemija im je uništila planove pa su morali odgoditi vjenčanje.

'ODALA' IH PRIJATELJICA Trudna je supruga bivšeg igrača Dinama, očekuju prvo dijete

Ana se bavi manekenstvom, a pojavila se i u spotovima glazbenika Tihe Orlića i Giuliana. Gledatelji su je mogli vidjeti i u HRT-ovoj emisiji Volim Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dagi 66 14.07.2022.

    tko su ovi sad

  • blago tebi jesi pametan 14.07.2022.

    čestitke roditeljima

  • Goranović 14.07.2022.

    Boze smiluj se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare