To je to što me zanima!

Dujmić: Nikad se nisam ni rastao od svoje Snježane

Snježana i Rajko Dujmić potvrdili su da ponovno žive zajedno. Par se zajedno pojavio na Sajmu vjenčanja u Zagrebu, gdje su vidljivo uživali
Vidi originalni članak

Snježana (45) i Rajko Dujmić (55) prošlog su vikenda zajedno došli na Sajam vjenčanja u zagrebačkoj Areni.
- Snježana i ja riješili smo sve nesuglasice. Mogli bismo obnoviti zavjete - rekao je Rajko, koji je te večeri bio maneken i prošetao u svadbenom odijelu. Snježana je uživala.
- Bio je to lijep obiteljski izlazak - rekla je i potvrdila da od kolovoza opet živi sa suprugom. S njima je u stanu u Maksimiru sad i Rajkov sin iz prvog braka Tin (26), koji je donedavno živio u Španjolskoj. Snježana je istaknula da joj je lijepo s Rajkom, ali ne vidi potrebu za obnavljanjem zavjeta.
- Pa nismo ih ni raskinuli. Zar bi ih trebali obnavljati i pomorci svaki put kad se vrate kući nakon šest mjeseci - kazala je. Supružnici Dujmić četiri su mjeseca živjeli na različitim adresama. Posvađali su se na Uskrs, a Snježana se dan poslije iselila i unajmila stan. Utučeni Rajko Dujmić nije skrivao da nakon 18 i pol godina braka ne može bez supruge i nije se mirio s porazom.
- Rastava ne dolazi u obzir. Pa vjenčani smo u crkvi - isticao je Rajko. Dodatno ga je deprimirala smrt voljene kujice, koju je zgazio auto ispred Snježanina novog doma. Zatim je gurajući motor pao i slomio ruku. Na poslovnom planu išlo mu je bolje, počeo je raditi na mjuziklu “Za dobra stara vremena”. Premijera je početkom prosinca, kad i Dujmići slave 19. godišnjicu braka.
- Nije okrugla, ali možda je proslavimo. Mi volimo te neparne, za 13. imali smo odličan tulum - kazala je Snježana Dujmić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • drug Tito_1 13.10.2009.

    od kud su ovog izvukli iz naftalina?

  • luna2 13.10.2009.

    lijepo i nek tako ostane

  • snork 13.10.2009.

    drago mi je da ste se pomirili. rajkec čuvaj svoju ženicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare