To je to što me zanima!

Dule se 'zaljubio': Moja krava je za desetku, baš kao i Morena

U showu 'Mijenjam ženu', bivši stanar Big Brother kuće Duško svoju je suprugu, s kojom je 27 godina, 'poslao' na Mali Lošinj, a njemu je u Galibabinac došla pjevačica Morena Marjanović
Vidi originalni članak

Morena je svog supruga Manuela upoznala prije deset godina. Njoj i prijateljici je trebao prijevoz, a među njima se odmah 'zaiskrilo'. Par živi u vanbračnoj zajednici te imaju kći, a Manuel ima dvoje djece iz prethodnog braka. Žive na Malom Lošinju, od kuda ona vodi svoju taksi službu, a on obiteljsku zlatarnu.

Duško Bogdanović, kojeg se mnogi sjećaju iz Big Brothera, sa suprugom Radojkom živi u selu na jugu Srbije, Galibabinac. Imaju dvije kćeri, a u braku su 27 godina. Znali su se iz djetinjstva no vezu su započeli kada su se jednog dana sreli u autobusu.

- Ja gdje god da odem, bit će mi dobro - rekla je Morena uoči svog odlaska na selo. No kada je došla na Duškovo imanje, iznenadila se 'mješavinom mirisa' te se oduševila kada je ugledala krave. Manje ju je oduševilo što Duško ima samo jedan poljski WC.

Radojka je pri dolasku u Morenin dom primijetila da je sve čisto i 'šareno'. 

- Malo je nakindžurano, ali sredila je žena baš kako voli, to mi se sviđa - rekla je Radojka. 

Zamjenske supruge jedna su drugoj dale pravila. 

- Svaki dan očisti kuću. Moraš iskoristiti jedan za sebe. Odi na masažu i k frizeru. Nauči jednu moju pjesmu i obavezno nauči twerkati - poručila je Morena Radojki.

- Kod nas se to zove mrdanje - komentirala je Duškova supruga. 

Radojkina pravila bila su malo drugačija. 

- Probudi se u sedam sati, do pola 8 se mora pomusti krava. Posiri mlijeko, prodaj ga da zaradimo. Moraš s Duletom po drva. Ispeci rakiju, kuhaj svaki dan i odi s Duškom kupiti ovce. Ujutro se pomoli, a zatim popij kavu i rakiju - rekla je Radojka. 

Kada su zamjenske supruge upoznale svoje domaćine, iznenađenje nije manjkalo, a posebno kod Duška.  

- Morena, morska sirena. Ovo je nešto najljepše što sam mogao očekivati. Ne znam je li pjevačica ili manekenka, ali je jako zgodna. Dovoljni mi je samo da ju gledam - priznao je oduševljeni Duško pred kamerama, a otkrio je i da se veseli reakciji svojih susjeda. 

Radojka je upoznala Manula i njegova 13-godišnjeg sina Marina. Zaključila je da su oboje pristojni i simpatični. Manuela je posebno oduševila poklonima. Naime, Duletova supruga donijela je domaći ajvar, papriku punjenu sirom i pekmez. 

Morena se kod Duleta odmah bacila na posao i to u kratkoj, uskoj haljinici. 

- To mi je praktično, da mi bračno i sijeno ne ulaze u hlače i majicu - rekla je pjevačica koja je svoje zadatke uspješno obavila unatoč nespretnoj 'opravi'. 

- Lakše je raditi pored lijepe žene nego samo ili uz neku babu - komentirao je Duško. 

Za to vrijeme, i Radojka je krenula 'u akciju'. Nakon duge jutarnje kave u kojoj je uživala, otišla je kod frizerke, a zatim i na tajlandsku masažu. Njen zamjenski suprug odveo ju je u vožnju brodom. Iako se uplašila brzine kojom je Manuel vozio, toga će se, rekla je, rado sjećati do kraja života. 

Duško je zatim Morenu naučio kako se muze krava. Pjevačica je u štalu došla s umjetnim, dugim noktima, no mužnju je uspješno obavila, iako se uplašila krave.

- Moja krava je za desetku, isto kao i Morena - komentirao je Dule te dodao da je Morena talentirana za mužnju. 

Pjevačica je Duška njegovim autom vozila na plac, gdje su uspješno prodali sir kojeg je, bez problema, napravila. Zamjenska Duletova supruga zatim je ispekla i kruh, a bivši BB-ovac iznenadio se kako Morena sve brzo nauči. 

Radojka se 'skockala' za večeru s Moreninim suprugom, a od susjede je dobila i umjetne nokte kako bi što više sličila pjevačici. Na večeri se Manuel požalio Radojki da voli jest u restoranima jer može jest kako hoće. Kada jede sa suprugom, kaže, mora biti jako uredan jer se Morena naljuti ako mu nešto padne.

Duškovu ženu zanimala je priča koja stoji iza Manuelovih tetovaža. 

- Ovu najveću sam počeo raditi prije četiri godine, u zatvoru - rekao je Manuel te se našalio. 

- Zatvorili su me jer sam ubio bivšu ženu - 'ispalio je' no Radojka nije bila oduševljena 'forom'. 

Morena i Duško dan su završili pečenjem rakije.

- Otkako sam se rodio, bolje društvo za pečenje rakije nisam imao. Ili ljepše - kazao je Dule. 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 7rudar7 24.11.2016.

    oprangijo bi nju dule bolje nego radojku

  • bubili123 24.11.2016.

    Neznam za vas ali meni je ova zena karakterno skroz ok! Na stranu operacije i ovakav izgled ali ponasanje, govor i prije svega tolerancija na nesto potpuno drugacije mi je stvarno s njene strane super! Zamislite samo ove poznate hrv. d**** da su se nasle na onom selu, pobjegle bi nakon pola minute tamo. Njoj svaka cast na stavu, a koliko znam uvijek svi naglasavaju da se nikoga ne treba suditi po koricama. Ako se ne treba suditi siromasne, debele itd.mislim da i operirane dame trebaju malo prostora da dokazu osobnost. Ova Morena se stvarno cini sasvim okej (btw zensko sam, ne gledam je kao guzicu i sise)

  • bjondina32 24.11.2016.

    pa di je Dule potrošio novac od bb-a kad si ni pošteni zahod i kupatilo nije mogao napraviti,izgraditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare