To je to što me zanima!

Duško Ćurlić 'zaradio' ulogu uz Amulića u spotu klape Rišpet

'Kada ljubav dvije duše spoji', nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta koja osvaja na prvu. Ivo Amulić ju je, smatraju momci iz klape, sjajno otpjevao, a glas Duška Ćurlića učinio ju je posebnom
Vidi originalni članak

Teško da ću se pojaviti kao natjecatelj u 'Zvijezde pjevaju'. Ostajem na sigurnom, kao voditelj. Ali tu i tamo nešto recitiram, najviše po kućama, našalio se Duško Ćurlić (51). Voditelj najpoznatijih showova i emisija gostuje u novoj baladi klape Rišpet 'Kad ljubav dvije duše spoji'.

- Svako malo sam se naježio dok je Duško snimao svoj dio u studiju - rekao je Pero Kozomara.

Na Splitskom festivalu Ćurlić sudjeluje već 14 godina, a zadnjih pet se dogovara s Perom Kozomarom o suradnji. Sad su je napokon ostvarili.

- Već dugo živi ideja da snimimo nešto zajedno. Iznimno poštujem Peru Kozomaru kao sjajnog autora mnogih pjesama koje su našle svoje mjesto i pomalo već postaju evergreeni - rekao je Ćurlić kojeg je Kozomara nahvalio da ima fantastičnu boju glasa.

24 PITANJA Duško Ćurlić: Svoj glas čuvam crnim vinom, pancetom i jajima

- Prerano je reći hoću li za pravo i zapjevati. Pjevao sam u A-strani, recitirao sam sa Shortyjem u njegovoj pjesmi 'Zeka' - priča Ćurlić.

'Kada ljubav dvije duše spoji', nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta koja osvaja na prvu. Ivo Amulić ju je, smatraju momci iz klape, sjajno otpjevao, dečki vrhunski pratili, a glas Duška Ćurlića učinio ju je jedinstvenom i posebnom.

To je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lijepim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš. To je zapravo velika oda ljubavi i zaljubljenosti - kaže Pero Kozomara koji će s klapom Rišpet pjesmu izvesti i krajem veljače u Lisinskom te u splitskoj Areni za Dan žena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DANIJEL 🐶 16.10.2019.

    Ja na prvu mislio da je to Čobanković!

  • 16.10.2019.

    Klapa Rišpet izgleda hoće propasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare