To je to što me zanima!

Duško i Radojka dobili svatko po 100 eura za put oko svijeta

Bivši stanar Big Brother kuće i njegova supruga Radojka otputovali su u Beč gdje je počelo snimanje novog reality showa 'Put oko svijeta u 80 dana' piše srpski Puls
Vidi originalni članak

Njihov zadatak je da sa 200 eura (1496 kuna) obiđu svijet i ispune sve zadatke koji se od njih budu tražili. Bivši natjecatelj Big Brothera Duško Bogdanović i njegova supruga Radojka otputovali su u Beč gdje je počelo snimanje novog reality showa TV Pinka 'Put oko svijeta za 80 dana'. Prije odlaska svatko od njih dobio je po 100 eura (748 kuna). Prema pisanju srpskog Pulsa, Dule i Radojka morat će pokazati kako se snalaze u nepredvidljivim situacijama. 

Bez poznavanja bilo kojeg stranog jezika i lokacija na koje idu, Duško i Radojka u Beču će morati krenuti u potragu za kartama za operu, u Parizu za šampanjcem i jagodama sa šlagom dok će u Rimu morati nabaviti karte za nogometnu utakmicu Lazija i Rome. Odlično raspoloženi supružnici nastoje ovjekovječiti trenutke s putovanja pa su se tako stigavši u Austriju slikali sa srpskom odbojkaškom reprezentacijom.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Maestra_1 23.09.2011.

    Trebalo bi mnogim našim političarima dati i više novaca, SAMO DA SE MAKNU IZ ZEMLJE na duže vrijeme.

  • Sandy24 23.09.2011.

    Nepoznavanje bilo kakvog stranog jezika i svakom po 100 eura!!!?? Mislim da nemaju šanse, ali tko zna...

  • housewife 23.09.2011.

    100 eura svakome za putovanje,a zbilja se sprdate sa njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare