To je to što me zanima!

Duško Valentić: Svi me zovu Papundek, no to mi ne smeta

Glumac je zbog uloge postao žena, trenirao je akrobacije i naučio svirati. Daltonist je i danas ga svi pamte po ulozi Papundeka u 'Velom mistu', no to mu ne smeta...
Vidi originalni članak

Duško Valentić (60) jedan je od rijetkih glumaca koji će s ponosom reći da voli snimati sapunice i da ne radi razliku između uloga u serijama i kazalištu. Svaka mu je uloga draga i potpuno joj se predaje. Za uloge je učio plesati breakdance, svirati klavir, a među dražim likovima mu je transvestit Charlotte. Iako je daltonist, na snimanjima nema problema, ali prodavačice u trgovini odjeće često misle da ih zafrkava kad pita: 'Koje vam je boje ova košulja?' I danas ga svi pamte po ulozi Papundeka u 'Velom mistu', a njemu to ni najmanje ne smeta. 

>>> Cijeli intervju pročitajte u 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 02.02.2011.

    Stara glumacka garda... Neka nam jos pozivi.

  • pernica 02.02.2011.

    lik svećenika mu baš pristaje, dobar glumac, svaku ulogu dobro odradi...simpatičan i drag- mene nervira nikolina pišek, jer ne zna gumit, cijela je umjetna kao i u stvarnom životu....kud su nju stavili, zar nemamo dovoljno glumica sa akademijom koje su to mogle bolje odraditi...veza, veza, kod nas ako imaš vezu možeš biti i kirurg iako nisi studirao medicinu!!!!!

  • MALDINI1899 02.02.2011.

    60 godina....aaaa. kako staro izgleda :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare