To je to što me zanima!

Dvije dame izbacile gledatelje iz takta: Pokazale ste lice prvi dan

Tjedan u kojem su večeru spremali Dubrovčani i Ličani gledateljima je mjerilo po kojem 'sude'. Ipak, izgleda da im se nisu svidjele sve natjecateljice iz Križevaca, ali napominju da će im dati još jednu šansu
Vidi originalni članak

Lidija, Marina, Đurđica, Manda i Dragica ovotjedne su kandidatkinje emisije 'Večera za 5 na selu'. Odlična atmosfera, provokativna pitanja i vicevi obilježili su večeru, ali nije odmah bilo tako bajno.

Dame su često šutjele, a sve je to opravdano jer je ipak 'prvi dan' pa bi svakim danom trebale imati sve više i više tema za razgovor, zbog čega bi i atmosfera trebala biti skroz opuštena.

Prigovora na hranu bilo je malo. Sve je bilo ukusno, smetalo je jedino što je predjela bilo previše. Bilo kako bilo, kad je došao red na ocjenjivanje, dame su 'pokazale' svoje pravo lice, tvrde gledatelji showa. Nadali su se da će i ovog tjedna u emisiju doći ljudi koji ono što govore za stolom kasnije potkrijepe ocjenama.

Međutim, Marina i Đurđica dale su desetke, a Manda i Dragica sedmicu i osmicu. Htjele su ostaviti prostora za ostale kandidate, što je posebno razbjesnilo vjerne pratitelje 'Večere'. 

Nadaju se da će dame u nastavku showa biti poštene i kuharicama dati ocjenu koja njihova večera zaslužuje, a ne škrtariti. Ukoliko ne bude tako, već su najavili sabotiranje ovotjednih epizoda. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BabaYaga 16.11.2021.

    Čim je Manda progovor'la sve mi je bilo jasno 😏👎

  • dantejebo 16.11.2021.

    dobra ova marina

  • NijeDobro 16.11.2021.

    Nisam pogledao sve epizode, ali ovo je daleko najjednostavnije "skuhano" što sam ja vidio, za jedno natjecanje, nedopustivo. Mogla je poslužiti i hranu iz dostave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare