To je to što me zanima!

Dvije svadbe i dva medena mjeseca: Affleck i J. Lo otišli na još jedno putovanje, evo gdje

Affleck i J.Lo snimljeni su svega nekoliko dana nakon svadbe na jezeru Como, koje je inače poznato kao talijansko utočište bogatih i slavnih
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (50) i pjevačica Jennifer Lopez (53) prošli vikend su proslavili svoje vjenčanje s prijateljima i obitelji u trodnevnom slavlju na Affleckovom imanju u Georgiji, a sada su otputovali na svoj drugi medeni mjesec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bračni par je svoje prvo vjenčanje imao prije mjesec dana na skromnoj ceremoniji u jednoj od mnogobrojnih kapelica u Las Vegasu. Nakon tog vjenčanja otputovali su u Europu na medeni mjesec. Viđeni su kako uživaju u Parizu, ali i kratko u Italiji. 

Čini se da im se Italija svidjela pa su ponovno otišli tamo na romantično putovanje nakon velikog slavlja. Affleck i J. Lo snimljeni su svega nekoliko dana nakon svadbe na jezeru Como, koje je inače poznato kao talijansko utočište bogatih i slavnih.

Paparazzi su ulovili Bena i Jennifer u vožnji brodom u ležernom izdanju kako se grle i izmjenjuju nježnosti. Tijekom vožnje brodom djelovali su kao da su udubljeni u ozbiljan razgovor piše Page Six.

Nakon toga viđeni su u elitnom restoranu na jezeru, koji inače rado posjećuju Amal i George Clooney.

RASKOŠNE KREACIJE FOTO J. Lo je nosila čak tri Ralph Lauren haljine na vjenčanju

Prisjetimo se, par se prvi put sreo na snimanju filma 'Gigli' 2002. godine. Ubrzo nakon toga su prohodali i postali jedan od najpopularnijih holivudskih parova. Zaručili su se, ali su ipak odgodili vjenčanje koje je trebalo biti 2003. godine, a zatim su početkom iduće godine objavili da su prekinuli.

Prošle godine obnovili su svoju vezu, a u travnju ove godine objavili zaruke. J. Lo je ovo četvrti brak, a Afflecku drugi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.08.2022.

    Vi imate neku kvotu članaka po pojedincu ili što...

  • Zagreb u srcu 24.08.2022.

    Neka uživaju,i ja bi svaki tjedan putovala da imam financije za to...Tko može neka putuje,lijepo je putovati

  • 24.08.2022.

    Dnevna doza JLo i Bena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare