To je to što me zanima!

Dvina Meler: Ne znam musti krave, niti sijati kukuruz

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvina Meler će u reality show Nove TV doputovati iz Azije jer idući tjedan kreće put Rusije, Indije, Nepala, Butana i Bangladeša. Jako voli avanture
Vidi originalni članak

Nazvao me Siniša Svilan, glavni programski urednik Nove TV, i šokirao pitanjem. Odmah sam pristala ići na Farmu, ispričala je manekenka i karatistica Dvina Meler (30). Ona je zasad, uz kolegicu Aleksandru Grdić i rokera Davorina Bogovića, treća sigurna stanovnica Farme.
- Moram priznati da nikad prije nisam imala nikakav kontakt sa selom niti išta znam o životu na seoskom domaćinstvu. Ali putovanja na kojima sam dosad bila dovodila su me u različite životne situacije u kojima je neophodno imati dobar instinkt za preživljavanje. Zato mislim da ću se već nekako snaći - uvjerena je Dvina.
Dodaje da uistinu nema pojma kako se sije kukuruz ili pšenica.
- Ne znam ništa ni o šišanju ovaca, nikad nisam muzla krave niti sam ikad vlastitim rukama ubila domaću životinju - kaže karatistica i manekenka. Budući da je vegetarijanka, meso joj, dodaje, nimalo neće nedostajati:
- Nisam postala vegetarijanka iz uvjerenja, nego je moj organizam još u ranom djetinjstvu odbacio meso i zato, ako se mene pita, sve životinje na farmi će biti na broju. Ipak, budući da će drugi sustanari sigurno htjeti jesti meso, ja ću im pomoći u pripremanju. Tu nemam nikakvih predrasuda, objasnila je.
Nova TV početak emitiranja predviđa za sredinu ožujka, a Dvina će na farmu stići ravno iz Azije.
- Idući tjedan krećem na dvomjesečno putovanje od Rusije, Indije, Nepala, Butana, pa sve do Bangladeša. Nadam se da ćemo se vratiti s puno materijala za lijepu putopisnu reportažu.

KUĆNI LJUBIMAC - PITON KHRDY
Prije četiri godine Dvina Meler poželjela je neobičnog kućnog ljubimca. Uskoro je kući donijela dva i pol tjedna starog kraljevskog pitona kojem je nadjenula ime Khrdy.
- Platila sam ga oko 1500 kuna, zajedno s terarijem, grijačem i toplomjerom. U međuvremenu je Khrdy narastao još 15-20 centimetara. To je vrlo čista životinja kojoj je za preživljavanje dovoljan jedan poljski miš u desetak dana - opisuje Dvina svoju zmiju koju neće smjeti povesti na farmu.
- Piton većinu vremena provodi u terariju, a povremeno ga izvadimo da se malo protegne. U šetnju po stanu izlazi pod nadzorom. Samo jednom sam se bojala za njega jer je počeo kihati ko lud - kaže Dvina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anti-gardy 13.01.2008.

    Pa što svi rade takvu dramu oko sela...pa nije da su ih poslali u pustinju, u dio gdje nema vode ni kaktusa... Barem će se fino malo odmoriti u prirodi od ovog asfalta i buke... A Dvinu isto znam, nije ona jedna od onih glupačica manekenki kojima je jedina vrijednost koju imaju ljepota... Pa nije ni ona nešto strašno lijepa, ali iz nje nešto zrači kada ju se gleda..

  • Hacker-ri 13.01.2008.

    ajde ne pravite od ovog nekakvu famoznu seriju ili show. Meso se dobiva klanjem ali sigurno nece oni klat nego netko od koga Konzum narucuje meso. pa ce se njima u posiljkama nosit. A spavat ce u nekom hotelu u Zg pa ujutro ic nazad na selo da uzmu neku glupu paru jer sve te Zvijezde moraju od neceg zivjet !

  • crouch 13.01.2008.

    pa normalno da ne znas!nije to za tebe,ali naucit ces.sve se milo moje nauci u zivotu pa i muznja krava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare