Obavijesti

Show

Komentari 3

Dvina Meler: Ne znam musti krave, niti sijati kukuruz

Dvina Meler: Ne znam musti krave, niti sijati kukuruz
4

Dvina Meler će u reality show Nove TV doputovati iz Azije jer idući tjedan kreće put Rusije, Indije, Nepala, Butana i Bangladeša. Jako voli avanture

VIDEO

Nazvao me Siniša Svilan, glavni programski urednik Nove TV, i šokirao pitanjem. Odmah sam pristala ići na Farmu, ispričala je manekenka i karatistica Dvina Meler (30). Ona je zasad, uz kolegicu Aleksandru Grdić i rokera Davorina Bogovića, treća sigurna stanovnica Farme.
- Moram priznati da nikad prije nisam imala nikakav kontakt sa selom niti išta znam o životu na seoskom domaćinstvu. Ali putovanja na kojima sam dosad bila dovodila su me u različite životne situacije u kojima je neophodno imati dobar instinkt za preživljavanje. Zato mislim da ću se već nekako snaći - uvjerena je Dvina.
Dodaje da uistinu nema pojma kako se sije kukuruz ili pšenica.
- Ne znam ništa ni o šišanju ovaca, nikad nisam muzla krave niti sam ikad vlastitim rukama ubila domaću životinju - kaže karatistica i manekenka. Budući da je vegetarijanka, meso joj, dodaje, nimalo neće nedostajati:
- Nisam postala vegetarijanka iz uvjerenja, nego je moj organizam još u ranom djetinjstvu odbacio meso i zato, ako se mene pita, sve životinje na farmi će biti na broju. Ipak, budući da će drugi sustanari sigurno htjeti jesti meso, ja ću im pomoći u pripremanju. Tu nemam nikakvih predrasuda, objasnila je.
Nova TV početak emitiranja predviđa za sredinu ožujka, a Dvina će na farmu stići ravno iz Azije.
- Idući tjedan krećem na dvomjesečno putovanje od Rusije, Indije, Nepala, Butana, pa sve do Bangladeša. Nadam se da ćemo se vratiti s puno materijala za lijepu putopisnu reportažu.

KUĆNI LJUBIMAC - PITON KHRDY
Prije četiri godine Dvina Meler poželjela je neobičnog kućnog ljubimca. Uskoro je kući donijela dva i pol tjedna starog kraljevskog pitona kojem je nadjenula ime Khrdy.
- Platila sam ga oko 1500 kuna, zajedno s terarijem, grijačem i toplomjerom. U međuvremenu je Khrdy narastao još 15-20 centimetara. To je vrlo čista životinja kojoj je za preživljavanje dovoljan jedan poljski miš u desetak dana - opisuje Dvina svoju zmiju koju neće smjeti povesti na farmu.
- Piton većinu vremena provodi u terariju, a povremeno ga izvadimo da se malo protegne. U šetnju po stanu izlazi pod nadzorom. Samo jednom sam se bojala za njega jer je počeo kihati ko lud - kaže Dvina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden