To je to što me zanima!

Dvina Meler: Svoj Brennat sat ću pokazivati cijelom svijetu

Moderan dizajn Brenatt satova u pet boja oduševio je bivšu manekenku i pustolovku Dvinu Meler koja na česta daleka putovanja ne nosi skupocjene stvari
Vidi originalni članak

Satovi su me osvojili. Pogotovo plavi. Mislim da ću ga eventualno skinuti kad sljedeći put odem u neki egzotični kraj Afrike ili Azije da ga slučajno ne izgubim, kaže Dvina Meler (38).

Moderan dizajn Brenatt satova u pet boja oduševio je bivšu manekenku i pustolovku koja na česta daleka putovanja ne nosi skupocjene stvari. No uskoro se sprema na putovanje po Europi, na kojem će ponosno pokazivati modele satova Brenatt, koji joj se jako sviđaju. Na nedavnom putovanju, s kojeg se vratila prije mjesec dana, obišla je Brunej, Filipine, Maldive, Burmu... i tamo se fotografirala na fascinantnim mjestima. Satovi Brenatt se u ograničenim količinama mogu kupiti uz tjednik Express za 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 05.05.2015.

    Odi u Kinu, pa ga tamo pokazuj. Tamo ih ima samo 250 milijuna primjeraka, prilično su rijetki. Možda i proneseš glas o Hrvatskoj i napraviš promociju hrvatskog turizma.

  • krumy 03.05.2015.

    Obzirom da je vecina tih posvuduša gladna kruha,shvacan da se dive ovakvim stvarima!!!

  • mikimaus23 03.05.2015.

    vise je nije bilo u medijima pa je odlucila se malo osramotiti ovim clankom i reklamom da ju ljudi ponovno dozive!

Komentiraj...
Vidi sve komentare