To je to što me zanima!

Dvojac poznat po pročetničkim stavovima nastupa u Trogiru, poslovođa: 'Kakve to ima veze?'

Poslovođa trogirskog kluba potvrdio nam je kako će Filip Đukić i Bora Santana nastupiti ondje, te je objasnio kako su oni njegovi prijatelji. Na pitanje je li svjestan njihovih stavova, kaže kako ga politika ne zanima
Vidi originalni članak

Sljedećeg vikenda će u trogirskom klubu 'Havana' nastupiti kontroverzni bivši natjecatelji srpskog realityja 'Zadruga', Bora Santana i Filip Đukić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Filip Đukić je bio u vezi s pobjednicom treće sezone 'Zadruge', Slavonkom Ivom Grgurić. Hrvatske fanove realityja je više puta naljutio antihrvatskim i nacionalističkim izjavama. 

Naime, u srpnju prošle godine Filip Đukić se na prostački komentar sugovornika u kojem je vrijeđao Hrvatsku u emisiji Razvlačenje na RED TV-u, grohotom nasmijao.

Čitatelj obratio nam se nakon emisije kako bi skrenuo pozornost na Đukićevo ponašanje, navodno je nekoliko puta javno pokazao mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima. Izvor tvrdi kako to nije jedini put da je Đukić tako nešto napravio i da je navodno na svojem TikToku i Instagramu podijelio video u kojem se rugao žrtvama korištenjem snimki Šešelja sa suđenja u Haagu.

FILIP ĐUKIĆ I BORA SANTANA Kontroverzni dvojac iz 'Zadruge' ipak ne dolazi u trogirski klub, poslovođa: 'Nastup je otkazan'

Navodno je iste videe uklonio s društvenih mreža.

Njegovog kolegu iz realityja Boru Santanu prati sličan glas, a baš kao i Filip, svoje stavove je promicao na društvenim mrežama te pozirao s vojnom kapom.

Poslovođa 'Havane' potvrdio nam je kako će dvojac nastupiti u klubu, te objasnio kako su oni njegovi prijatelji. Upitali smo ga je li svjestan ideologije koje Đukić i Santana promiču.

- Pa nije to nešto novo. Što to ima veze? Mene politika ne zanima - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • JosipVideka 11.06.2022.

    Topal docek od torcide

  • 10.06.2022.

    Pa bas i ne vjerujem da hoce 🤣 bit ce tamburanja 😅😅😅

  • 10.06.2022.

    Brena je pjevala da voli kolo šumadijsko, podizala je moral četnicima 90'tih godina, pa ste je pustili u Zagreb da pjeva...zašto ebi i ovi. Hrvatska je ionako prodana

Komentiraj...
Vidi sve komentare