To je to što me zanima!

E. Clarke od majke zmajeva do majke hrabrog Johna Connora

UZ BOK ARNOLDU SCHWARZENEGGERU Emilia Clarke glumit će mišićavu Saru Connor. Još nisu poznate sve uloge u filmu, koji bi trebao izaći u srpnju 2015.
Vidi originalni članak

Glumica najpoznatija po ulozi Khaleese iz hit-serije “Igra prijestolja” za ulogu u najnovijem “Terminatoru” zaradit će oko 15 milijuna kuna.

Emilia Clarke (28) glumit će Saru Connor, a Terminatora nezamjenjivi Arnold Schwarzenegger (66), kojem je ta uloga 1984. osigurala svjetsku slavu. Film će režirati Alan Taylor, koji je imao redateljsku ulogu i u “Igri prijestolja” te je upravo on Emiliji ponudio ulogu.

- Siguran sam da će je ova uloga dovesti na novu, veću razinu u Hollywoodu - rekao je Taylor. Zanimljivo je da Britanka nije prva glumica iz serije koja je dobila priliku zaigrati majku Johna Connora. 

Njezina kolegica Lena Headey (40) je u dvije sezone igrala Saru, i to u seriji “Sarah Connor: Kronike”. U ovom nastavku priča će se protezati kroz dulje razdoblje, a uključivat će i mladoga Kylea Reesa (oca Johna Connora) te odrasloga Connora, gdje će Terminator imati zadatak zaštititi Saru od djetinjstva pa sve do odrasle dobi. Arnie će za svoju robotsku ulogu zaraditi 90 milijuna kuna. Film će izaći 2015.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 24.12.2013.

    Judgment Day jedan od najbolji filmova

  • LiLu 16.12.2013.

    prave reboot Terminatora to nema 1 % logike ,T1 ,T2 su kultni filmovi to se nesmije dirati ,al eto.. inace prelijepa glumica ,citam neki dan ima aneurizmu moze umrijeti svakog trenutka ,ajd nadam se da ce poziviti .

  • mjesečeva sjena 15.12.2013.

    achwarzenegger?hahaha a slova biće mi se mišaju,nisan ja kriva,"bronhi" je :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare