To je to što me zanima!

Eva i brat Penelope Cruz imali aferu dok je ona bila u braku?

Glumica i košarkaš bili su u braku tri godine. Brak se navodno raspao zbog Tonyjeve nevjere, ali strani mediji pišu kako ni Eva nije bila potpuno nevina
Vidi originalni članak

Iako je kao razlog rastave Eve Longorije (35) i Tonyja Parkera (29) navedena njegova afera sa suprugom bivšeg suigrača, navodno je i Eva tada imala drugog muškarca u svom životu.  Strani mediji navode kako se 'kućanici' svidio mlađi brat Penelope Cruz, Eduardo (25). Mediji pišu kako je Eva s Eduardom priređivala lude zabave za Tonyjevih odsustava zbog košarkaških utakmica. Paparazzi su navodno glumicu uspjeli uhvatiti na Badnjak s mlađahnim Eduardom. Par je snimljen ispred Evine kuće, dok je ona bila  bosa i samo u ogrtaču. Kasnije su viđeni i zajedno u automobilu. Eva Longoria i Tony Parker u braku su bili tri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Spuzvabob2 30.12.2010.

    Eva i Tony su rastavljeni skoro, i to nema veze s prevarom!! Našla je drugog i neka je!!

  • jedanaest 30.12.2010.

    on je nevjeran jer ju je varao i on je taj gad i kreten kojem treba suditi,kriviti ga.......a evica koja je isto to radila,ona u ovoj priči samo nije bila potpuno nevina?!.......pa nisam ni sumnja kako je autor ovog teksta,žena.

  • p i j e v a c 30.12.2010.

    Neka sad njega prevari samnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare