To je to što me zanima!

Ecclestoneovi nastavljaju đir po Jadranu: Zabavljaju se na jet skiju, a vole i šetnje obalom...

Suprug Tamare Ecclestone objavio je fotografije kako uživa u vodenim aktivnostima, dok se partner njezine sestre Petre pohvalio jutarnjim šetnjama pored mora...
Vidi originalni članak

Sestre Ecclestone ovih dana borave u Hrvatskoj sa svojim partnerima i obitelji. Petra (31) svoje obožavatelje uskraćuje za fotografije s odmora, ali njezina sestra Tamara (35) i njihovi ljubavni partneri aktivni su na društvenim mrežama. Tamara i njena kći Sophia (6) pozirale su na jahti, a u opisu je bogata nasljednica napisala: "Toliko puno ljubavi". 

POGLEDAJTE VIDEO: Razvod Petre i Jamesa Stunta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I njezin suprug Jay Ruthland (39) objavio je fotografije te naglasio da su u Hrvatskoj. Također, pohvalio se kako uživa u vodenim aktivnostima na Jadranu. Zabavljao se na stojećem jet skiju. 

Petra je zaključala svoj Instagram profil i krije trenutke iz svog privatnog života, a njezin zaručnik Sam Palmer objavio je nekoliko fotografija s odmora. Na posljednjoj fotografiji označio je da se nalazi na Hvaru.

- Hvatam poglede tijekom jutarnje šetnje - napisao je Sam u srijedu ujutro. Sam je prvi put ovdje, a javno je nahvalio hrvatsku obalu rekavši kako je prelijepa.

Fotografi su skupocjenu jahtu Ecclestoneovih 'ulovili' u Dubrovniku i Trogiru, gdje su sestre uživale u razgledavanju znamenitosti. Jahta Petara duga je 54 metara i vrijedi otprilike 35 milijuna dolara.

Iako su mi kćeri ovdje, bivšem šefu Formule 1 Bernieju Ecclestoneu (89) nemani traga ni glasa, iako se šuškalo da će doći u Hrvatsku sa svojom suprugom Fabianom Flosi (42), s kojom čeka dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare