To je to što me zanima!

Ecija dobila pedalu na radiju pa se sunča po cijele dane na obali

Ecija kaže da je to sad raj na zemlji. U Vrniku, dodaje, nema ni dućana, ničega osim mira, sunca i mora. Voditeljici sad baš to paše, pa po cijele dane uživa u plivanju i sunčanju
Vidi originalni članak

Istina je da više ne radim na Extra FM radiju, ali o tome ne želim govoriti. Još sam u otkaznom roku i želim ostati u korektnim odnosima s kolegama, rekla nam je Ecija Ivušić (33).

Televizijska i radijska voditeljica odmara se na Korčuli. Na Vrniku, otočiću s 20-ak kuća, njezin je prijatelj od stare škole napravio apartmane za najam. Ecija kaže da je to sad raj na zemlji. U Vrniku, dodaje, nema ni dućana, ničega osim mira, sunca i mora. Voditeljici sad baš to paše, pa po cijele dane uživa u plivanju i sunčanju.

- Bit ću ovdje još neko vrijeme, pa se vraćam u Zagreb obaviti neke stvari i onda opet na Korčulu. Preda mnom je dugo, lijepo ljeto - rekla nam je Ecija. 

Ivušić se nedavno pohvalila i kako na moru jede specijalitete poput šampjera na lešo i hobotnice, a 'zgriješi' i s palačinkama.

- Za lijepu fotografiju ne moraš stražnjicu cijelu fotografirati, lijepa si i u glavi - napisao joj je pratitelj kojeg je prizor zumirane stražnjice u polu-tangama očito neugodno iznenadio. No odmah se našlo onih koji su stali u njezinu obranu. 

- Trebala je onda u časne sestre poći. Ženka je lijepa, zgodna, ima što za pokazati. Samo naprijed Ecija - nadovezao se pratitelj voditeljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 18.06.2020.

    Kad neide na tezi nacin , odaberu laksi

  • 18.06.2020.

    A što će, jadna, žaliti se? Da je na Golom otoku, to bi isto bio raj na zemlji. Njezinoj.........

  • Ujka 18.06.2020.

    Nikako joj ne uspijeva naci nekog nogometasa ili sina od nekog tajkuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare