Show

Komentari 34

Ecija dobila pedalu na radiju pa se sunča po cijele dane na obali

Ecija dobila pedalu na radiju pa se sunča po cijele dane na obali

Ecija kaže da je to sad raj na zemlji. U Vrniku, dodaje, nema ni dućana, ničega osim mira, sunca i mora. Voditeljici sad baš to paše, pa po cijele dane uživa u plivanju i sunčanju

Istina je da više ne radim na Extra FM radiju, ali o tome ne želim govoriti. Još sam u otkaznom roku i želim ostati u korektnim odnosima s kolegama, rekla nam je Ecija Ivušić (33).

Televizijska i radijska voditeljica odmara se na Korčuli. Na Vrniku, otočiću s 20-ak kuća, njezin je prijatelj od stare škole napravio apartmane za najam. Ecija kaže da je to sad raj na zemlji. U Vrniku, dodaje, nema ni dućana, ničega osim mira, sunca i mora. Voditeljici sad baš to paše, pa po cijele dane uživa u plivanju i sunčanju.

- Bit ću ovdje još neko vrijeme, pa se vraćam u Zagreb obaviti neke stvari i onda opet na Korčulu. Preda mnom je dugo, lijepo ljeto - rekla nam je Ecija. 

Ivušić se nedavno pohvalila i kako na moru jede specijalitete poput šampjera na lešo i hobotnice, a 'zgriješi' i s palačinkama.

- Za lijepu fotografiju ne moraš stražnjicu cijelu fotografirati, lijepa si i u glavi - napisao joj je pratitelj kojeg je prizor zumirane stražnjice u polu-tangama očito neugodno iznenadio. No odmah se našlo onih koji su stali u njezinu obranu. 

- Trebala je onda u časne sestre poći. Ženka je lijepa, zgodna, ima što za pokazati. Samo naprijed Ecija - nadovezao se pratitelj voditeljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci