To je to što me zanima!

Ecija Ivušić: 'Ne bih se bunila da Goranu i meni stigne beba već ove godine. Puna sam planova'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otvorila je tvrtku za digitalni marketing, a poslovno se sprema na put u toplije krajeve, a tamo će povesti i prijateljice te kaže da joj putovanja uvijek otvore novu perspektivu
Vidi originalni članak

Bivša radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić (35) tijekom blagdana je preboljela Covid s blagim simptomima te je zbog gubitka apetita pala je na 48 kilograma, a sada otkriva planove za tekuću godinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je to definitivno najposebnija Nova godina dosad. Bila sam sva nekako ošamućena. Pas Rio i ja smo ležali u krevetu, drago mi je što je petarde i vatromet dobro podnio. Nas dvoje smo bili sami, a od Gorana sam dobila kratki zagrljaj - ispričala je Ecija za RTL.hr. Ecijin zaručnik, bubnjar benda 'Pravila igre' Goran Belošević za novogodišnju noć svirao je u centru Velike Gorice, a kaže kako u 2022. imaju velike planove.

- Imamo isplaniran datum svadbe, mogu samo reći da će biti ove godine, ali nije ubrzo. To će biti intimnija proslava, iako još uvijek nismo definirali popis gostiju - rekla je Ecija. Za prošlu godinu kaže da je joj je bila najbolja do sad, između ostalog i zbog zaruka koje nije očekivala, a koje su se dogodile u romantičnoj Firenzi prije dva mjeseca.

ZABRINULA JE PRATITELJE Ecija pokazala figuru nakon zaraze koronom: '48 kilograma nisam imala još od fakulteta'

- Prinova u obitelji? Ne bih se žalila. Što bude, bit će. Naravno da bih se tome veselila u ovoj godini i to je nešto što ne bih isključila - priznala je influencerica.

 

Iako je više ne čujemo na radiju Ecija je otvorila tvrtku za digitalni marketing, poslovno se sprema i u toplije krajeve jer kaže da joj putovanja uvijek otvore novu perspektivu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 11.01.2022.

    Ni bunila,s ni čudila Hehe

  • 11.01.2022.

    ja sam mislio da ce poc za nekog baustelca,al ok sretno joj:D

  • nervozni poštar 11.01.2022.

    Brzo zaboravila da ju je otkantao za Novu, bitnije mu je bilo njegovo tamburanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare