To je to što me zanima!

Ecija Ivušić priključila se ekipi u bikiniju na kockice: 'Ajmo naši'

Ecija je podržala nogometnu reprezentaciju u kupaćem kostimu prije utakmice navijačkim videom: 'Post ti je baš motivirajuć i navijački. Bravo!'
Vidi originalni članak

Voditeljica Ecija Ivušić (34) na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se transformira iz klasične odjeće u navijačku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ajmooo naši! - napisala je u opisu videa. 

Ecija se u videu presvlači iz crvene majice u navijački bikini koji je dizajnirala Ivana Knoll, a nose ga mnoge naše vruće navijačice. 

Uz kupaći, Ecija se poigrava i malom lopticom nalik na nogometnu u crvenoj boji. Uz kockice je iskombinirala bijele tenisice i crvenu manikuru.

- Post ti je baš motivirajuć i navijački. Bravo; Ljepotica BALKANSKA! - komplimenti su se nizali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Video je snimila na Tik Toku, uz popularnu pjesmu 'Zitti e buoni' ovogodišnjih pobjednika Eurovizije, benda Maneskin.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Marija Magdalena 💓💓 24.06.2021.

    Usta si je napumpala a gdje su sise? Sram je bilo...pa kako to? Dokud seže ženska glupost...naslikavat se polugola...ma skoro gola...fuj

  • danho 23.06.2021.

    34 godine i tak se naslikavat? meni tu nekaj ne stima, ajd da ima 24..ali jos ako je zauzeta pa se tako naslikava jos vise ne kuzim, sto trazi frajera, kaj?

  • Ive mala 23.06.2021.

    E stvarno, onu žensku što je kao navijačica sa ogromnim grudima ste popljuvali jer ima ogromne, a ova vam ne valja jer ima, tj. nema grudi. Pa nije ona kriva, zašto bi sad išla na operacije da se drugima svidi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare