To je to što me zanima!

Ecija Ivušić zaljubljena: Volim, voljena sam i baš sam sretna

U vezi je sa sedam godina starijim inženjerom građevine Alenom Prvčićem. Prošle srijede par je viđen u šetnji središtem Zagreba. Držali su se za ruke, piše Story
Vidi originalni članak

Otkako su krenule priče o mom privatnom životu, izjavila sam da je sigurno jedino to da nikad neću kriti svoju zaljubljenost. Sada se to dogodilo. Sretna sam, volim i voljena sam - televizijska voditeljica za Story potvrdila je da je zaljubljena, a o tome svjedoče i fotografije koje je objavio spomenuti časopis. 

 Ecija Ivušić (26) u vezi je sa sedam godina starijim inženjerom građevine Alenom Prvčićem. Prošle srijede par je viđen u šetnji središtem Zagreba. Držali su se za ruke, zaljubljeno se gledali i smješkali. Par se upoznao prije pola godine preko zajedničke prijateljice. 

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOMANIZER 13.03.2013.

    fake till the world ends look! -.-

  • Galeb i ja 13.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ruzica ruzic_1 13.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare