To je to što me zanima!

Ecija je bila vila koja je djelila milijune, sad traži svog princa

Ecija je 2014. debitirala kao voditeljica emisije 'Eurojackpot'. Do tad je sretne brojeve čitala Antonija Stupar Jurkin (37), koja je tad posao ostavila jer je trebala roditi sina Ivana, pa je otišla na rodiljski dopust.
Vidi originalni članak

Nikad nisam ništa osvojila na igrama na sreću, ali otkad sam dobila ovaj posao, počela sam smišljati kombinacije koje bi mogle biti dobitne, otkrila nam je Ecija Ivušić (33).

Naime, Ecija je 2014. debitirala kao voditeljica emisije 'Eurojackpot', koja se prikazuje na RTL-u. Do tad je sretne brojeve čitala Antonija Stupar Jurkin (37), koja je tad posao ostavila jer je trebala roditi drugo dijete, sina Ivana, pa je otišla na rodiljski dopust. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo slavimo prvi rođendan ‘Eurojackpota’ u Hrvatskoj, a moja želja je da barem jednom u godini netko od naših sugrađana osvoji sve te silne milijune. Nadam se da ću mnogima biti dobra vila - smatrala je Ecija. Iako je tad priznala da nikad nije dobila novac na nagradnim igrama, voditeljica je znala na što bi ga potrošila.

- Kupila bih avionsku kartu za najudaljenije mjesto, dio bih dala u humanitarne svrhe, a s ostatkom bih se snašla, kao i svaka žena - rekla je tad bivša TV voditeljica. Prošle godine s djelovanjem je započela hrvatska radijska postaja koja pušta 'cajke', Extra FM, a Ecija Ivušić među prvima se pohvalila kako će raditi tamo. Međutim, njezina ljubav prema cajkama nije potrajala jer je za manje od godinu dana, Ecija prestala raditi na narodnjačkom radiju.

PREBOLIJEVA POKRIVAČA? Ecija nakon prekida liječi rane? Ima novu frizuru i obilazi revije

- Nisam u programskom dijelu Extra FM-a već dva tjedna - rekla nam je Ecija koja više ne pušta pjesme cajkuše Jelene Karleuše, Saše Matića, Ace Lukasa, Seke Aleksić... Ecija, ipak, razloge i detalje napuštanja radnog mjesta ne želi otkriti. 

Ljetos je na društvenim mrežama svečano objavila vezu sa bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (33), no čini se da je ljubav u međuvremenu pukla. Ecija je izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira na vrhuncu svoje romanse s nogometašem, a Pokrivača na društvenim mrežama više ne prati.

Osim toga, bivša radijska voditeljica objavila je na društvenim mrežama fotografiju s prijateljicom i pjevačicom Nives Celzijus (37) te napisala 'modernu Pepeljugu'. 

- Kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš prepričavat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima - napisala je Ecija te dodala kako je sretna što je moderna Pepeljuga istisnula onu staromodnu.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela

- Sretan kraj je ovdje. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama - zaključila je bivša radijska voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 02.11.2019.

    zgodna zenska

  • Gabriel💚 02.11.2019.

    Bez okusa i mirisa.

  • smradacdubrava 02.11.2019.

    Dajte nam neku sisatu kad vec morate ovakve stavljat

Komentiraj...
Vidi sve komentare