To je to što me zanima!

Ecija Ojdanić: 'Nije loše za jednu ženu koja će uskoro 49 godina'

Ali to nije sve, jer su upravo krenule ljetne pripreme, s ciljem da se otrči ZG maraton, napisala je Ecija koja se može pohvaliti i sjajnom linijom
Vidi originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić (47) bavi se rekreativnim trčanjem. Marljivo trenira, sudjeluje na utrkama i maratonima te ostvaruje sve bolje rezultate. Sada je svojim pratiteljima napravila kratki rezime svojih uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mali rezime mog zimsko-proljetnog dijela trkaće sezone: Odrađen zimska baza, otrčanih cca 1000 km otrčan Splitski maraton, 3:45, otrčan Čakovečki polumaraton, 1:43, otrčan Jaskanski polumaraton, 1:47, otrčan Plitvički maraton, 4:11 - započela je glumica uz niz fotografija s jedne utrke.

- Sve to, uz snimanje serije, produkciju predstave, odigranih 40-ak predstava, brige oko dvoje djece i borbe da glava u svakom smislu ostane iznad vode. Nije loše za jednu uskoro 49-godišnjakinju. Ali to nije sve, jer su upravo krenule ljetne pripreme, s ciljem da se otrči ZG maraton - napisala je Ecija te sakupila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

'BIO JE UMJETNIK ŽIVOTA' Ecija posvetila emotivnu objavu ocu nakon smrti: Preživio je ono najteže što se može dogoditi

'Bravo Ecija! Zbilja si inspiracija', 'Svaka čast', 'Kapa do poda' - pisali su joj.

Ecija je nedavno otvorila sezonu sunčanja. Skinula se u kupaći kostim i uživala upijajući sunčeve zrake pored bazena. Bikini joj je stajao kao saliven, a kako i ne bi pored toliko treninga i zdrave prehrane.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _Varešak_ 18.06.2022.

    Još uvijek je poželjelna.

  • melonne 16.06.2022.

    Sve što je starija...bolje izgleda....😊

  • Pinhead 16.06.2022.

    Osim kaj nikoga ne zanima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare