To je to što me zanima!

Ecija Ojdanić otrčala nikad teži maraton: 'Plus 30, sparina, samo sam počela usporavati...'

Iako kaže kako joj je rezultat na Plitvičkom maratonu najgori dosad, glumica nije razočarana. Kaže kako joj je bilo lijepo i zabavno te da se planira vratiti i dogodine
Vidi originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić (46) prošlog je vikenda otrčala Plitvički maraton. Na društvenim mrežama je objavila niz fotografija s utrke te otkrila kako joj nije bilo nimalo lako.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije prikazuju Eciju kako trči u crnom sportskom grudnjaku i kratkim hlačicama, a objavila je i nekoliko fotki s druženja prije utrke.

- Slike od kraja prema početku ovog ludog vikenda. Nikad teža utrka u životu, na plus 30, sparina, uzbrdica na uzbrdicu... krenula sam naivno u punoj brzini, držala se dobro do 30-og kilometra, a onda, kad je došlo još jedno brdo, samo sam počela usporavati, završila utrku na 4:11, što je za mene najgori rezultat za maraton - napisala je u opisu objave, pa dodala kako nije razočarana.

- Ali za Plitvice, sasvim ok. Ali bilo mi je toliko lijepo, da se vraćam dogodine. A s mojom ekipom iz AK Sljeme, uvijek je zabava zagarantirana. A i s mojim dragim mužićem, koji je bio prava potpora i partner u zabavi - istaknula je glumica.

'Super izgledaš, uvijek si u top formi', 'Bravo, svaka čast' i 'Odlično Ecija, čestitam', pisali su joj pratitelji u komentarima.

GLUMICA JE U ZAVIDNOJ FORMI Ecija Ojdanić istrčala maraton i pohvalila se rezultatom: 'Četiri godine starija, a 15 minuta brža'

Ecija na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije iz teretane te s rekreacijskih aktivnosti, a jednom prilikom je objasnila svoju motivaciju.

- Pa kako ti stigneš toliko vježbati ? Pa zašto se toliko mučiš? Stalno moram odgovarati na ovakva pitanja. Činjenica je da upravo vježbanje smanjuje umor, i povećava mentalnu i fizičku snagu - napisala je na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mandalorian67 08.06.2022.

    Bravo Ecija.

  • GOGA SPLIT 08.06.2022.

    Prekrasna i pozitivna zena, svaka joj cast, izvrsna glumica❤️👏👏💪🤣🤣

  • Air Pajo 08.06.2022.

    Zabole me uvo gdje i koliko je trčala

Komentiraj...
Vidi sve komentare