To je to što me zanima!

Ecija se poigrala u Photoshopu? Trava oko stražnjice se iskrivila

Ivušić nerijetko objavljuje golišave fotografije, a u prvi plan stavlja svoju stražnjicu. Zbog takvih fotografija je mnogi hvale, no ima onih koji smatraju kako je degutantna
Vidi originalni članak

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) nedavno se pohvalila kako je u karanteni smršavjela. Sada na društvenim mrežama nerijetko objavljuje provokativne fotografije. Na posljednjoj objavi pozirala je ležeći na travi u poluprozirnoj haljini.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ecijom Ivušić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su je standardno pohvalili na račun izgleda, no neki su primijetili kako je ovaj put fotografiju htjela malo 'popeglati', jer je očito kako joj je stražnjica povećana. 'Odala' ju je zapravo trava oko stražnjice koja izgleda iskrivljeno. Voditeljica je objavila tri fotografije, a na svima je isti slučaj. 

Ivušić je nedavno otkrila kako je za vrijeme izolacije svakog jutra vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala. Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno. 

- Kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok. Ali nema osjećaja krivnje poslije - rekla je Ecija te poručila svima da je najbitnije voljeti sebe onakvog kakav jesi. 

Sada rado pokazuje novu liniju pa često u prvi plan stavlja svoju stražnjicu. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju s plaže na kojoj ju je zumirala. Pratitelji su je tada pohvalili i poručili joj kako doista ima što pokazati. No, bilo je i onih koji su takvu fotografiju smatrali degutantnom. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nikpraskatonpraskatonnik 18.06.2020.

    a jadnica....aj sta glavu uvijek smanjuje u photoshopu, sad je počela i to ravno dupe povecavat

  • smradacdubrava 18.06.2020.

    Ne valja ni s fotosopom ni bez njega vidio je uzivo ne bi je ni skonto da mi nisu rekli da je to ona i jos sad s tom kosom grozomernija

  • 18.06.2020.

    To 5g signal frca iz prkna,iskrivljuje vrijeme i prostor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare