Obavijesti

Show

Komentari 16

Ecija se poigrala u Photoshopu? Trava oko stražnjice se iskrivila

Ecija se poigrala u Photoshopu? Trava oko stražnjice se iskrivila
3

Ivušić nerijetko objavljuje golišave fotografije, a u prvi plan stavlja svoju stražnjicu. Zbog takvih fotografija je mnogi hvale, no ima onih koji smatraju kako je degutantna

VIDEO

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) nedavno se pohvalila kako je u karanteni smršavjela. Sada na društvenim mrežama nerijetko objavljuje provokativne fotografije. Na posljednjoj objavi pozirala je ležeći na travi u poluprozirnoj haljini.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ecijom Ivušić

Pokretanje videa...

05:16

Mnogi su je standardno pohvalili na račun izgleda, no neki su primijetili kako je ovaj put fotografiju htjela malo 'popeglati', jer je očito kako joj je stražnjica povećana. 'Odala' ju je zapravo trava oko stražnjice koja izgleda iskrivljeno. Voditeljica je objavila tri fotografije, a na svima je isti slučaj. 

Ivušić je nedavno otkrila kako je za vrijeme izolacije svakog jutra vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala. Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno. 

- Kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok. Ali nema osjećaja krivnje poslije - rekla je Ecija te poručila svima da je najbitnije voljeti sebe onakvog kakav jesi. 

Sada rado pokazuje novu liniju pa često u prvi plan stavlja svoju stražnjicu. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju s plaže na kojoj ju je zumirala. Pratitelji su je tada pohvalili i poručili joj kako doista ima što pokazati. No, bilo je i onih koji su takvu fotografiju smatrali degutantnom. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin