To je to što me zanima!

Ecija u strastvenom zagrljaju s dečkom Goranom: 'Samo dva sretna klinca koja se jako vole'

Voditeljica ne krije koliko je zaljubljena u bubnjara 'Pravila igre' te je na društvenim mrežama podijelila romantičnu fotku sa zajedničkog ljetovanja. Objavom je raznježila brojne pratitelje i slavne kolege
Vidi originalni članak

Ecija Ivušić (34) i Goran Belošević (35) iz benda 'Pravila igre' od lipnja su i službeno par. Na svojim Instagram profilima često objavljuju zajedničke fotografije, a skupa se pojavljuju i na društvenim događanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga puta, Ecija je na društvenim mrežama podijelila niz fotografija s njihovog zajedničkog ljetovanja u Veloj Luci. Na fotkama ju Goran drži u rukama te se strastveno grle i ljube, odjeveni u kupaće kostime.

- Samo dva sretna klinca koja se jako vole - napisala je u opisu objave, na kojoj je ubrzo skupila više od 3 tisuće lajkova.

LJUBAV JE NA MORU Ecija i Goran novom objavom iz Vele Luke razniježili fanove: Ma vi! Tako ste slatki. Predivni ste

Fotografija je raznježila brojne Ecijine pratitelje a među njima i Dalibora Petka, Nives Celzijus, Sementu Rajhard i Žanamari Perčić.

- Obožavam te, klinko moja - komentirao je Goran, a Ecija mu je odgovorila 'I ja tebe, klinjo moj'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Berizdrav 26.07.2021.

    Očaj... dođe čovjeku da se kokne... Sve se svelo na brže, žešće i popularnije. Pa se pitam da li postoji negdje neki ljubavni par koji bazira svoju vezu na dubljem povezivanju bez želje za medijskom pažnjom?

  • Patrick Bateman 26.07.2021.

    Jel ti dečko bauštelac?

  • jašem konjića 26.07.2021.

    Glavno da nije bauštelac

Komentiraj...
Vidi sve komentare