To je to što me zanima!

Ed Sheeran sa suprugom dobio drugo dijete, otkrili su i spol

Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo tako zaljubljeni u nju i izvan sebe smo što smo sada četveročlana obitelj, napisao je glazbenik uz fotografiju
Vidi originalni članak

Glazbenik Ed Sheeran (31) i supruga Cherry dobili su drugo dijete, još jednu djevojčicu. Ed je sretnu vijest podijelio na svom Instagram profilu, na kojem ga prati više od 38 milijuna obožavatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo tako zaljubljeni u nju i izvan sebe smo što smo sada četveročlana obitelj - napisao je glazbenik ispod fotografije na kojoj se nalaze dječje čarapice.

Ed i Cherry zajedno su od 2015., a vjenčali su se 2019. godine. Godinu kasnije, u rujnu 2020. dobili su kćer Lyre Antarcticu. Glazbenik se i tada pohvalio svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

'ŽELIM OČISTITI SVOJE IME' Ed Sheeran zbog optužbi za plagiranje zapjevao na sudu

- Prošlog tjedna, uz pomoć nevjerojatnog liječničkog tima, Cherry je rodila našu lijepu i zdravu kćer - Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su dobro, mi smo na sedmom nebu. Nadamo se da trenutno možete poštivati ​​našu privatnost - napisao je prije gotovo dvije godine na Instagramu.

POGLEDAJTE AKUSTIČNU VERZIJU PJESME 'GUILTY PLEASURE': 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nap7 20.05.2022.

    Sretno

  • Bymbo 20.05.2022.

    DOBIO?? A di se to dijele djeca, da si i ja po jedno odem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare