To je to što me zanima!

Eddie Murphy zafrkavao Willa Smitha zbog šamara: 'Nemojte spominjati ime njegove žene!'

Netko nas je trebao podsjetiti na taj skandal s prošlogodišnjih Oscara. Taj horor se ne smije zaboraviti i drago mi je što je Eddie to izveo baš kako treba, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Želim vas obavijestiti kako postoji plan koji možete slijediti kako biste postigli uspjeh, prosperitet, dugovječnost i duhovni mir, rekao je glumac Eddie Murphy (61) nakon što je na pozornici Zlatnih globusa preuzeo počasnu nagradu 'Cecil B. DeMille'. 

Postoji nacrt, govorio je Murphy, koji je on slijedio cijelu karijeru i vrlo je jednostavan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ON-SITEFOTOS (@onsitefotos)

- Samo radite ove tri stvari: Plaćajte porez, gledajte svoja posla i ne spominjite ime žene Willa Smitha! Začepite svoja je*ena usta - zagrmio je odjednom Eddie, baš kao što je to u ožujku prošle godine sa svog sjedala u publici učinio Will Smith (54) na dodjeli Oscara. Tada su holivudske zvijezde ostale su u čudu, a ovoga puta su se smijali prepoznavši spomenutu rečenicu. 

Zvijezda serije 'Princ iz Bel Aira' šokirao je svijet kad je ošamario Chrisa Rocka jer se narugao Willovoj supruzi Jadi Pinkett Smith (51) zbog ćelave glave. Ono što nije znao jest da Jada pati od alopecije (op.a. stanja koje uzrokuje opadanje kose na glavi) pa Smith nije dobro prihvatio šalu na njezin račun. 

Rock navodno nije znao za Jadino stanje kad je pisao šalu, a mjesecima nakon incidenta Smith se ispričao Rocku u emotivnom videu. Smithu su zamjerali što se komičaru nije ispričao nekoliko trenutaka nakon incidenta kada se popeo na pozornicu i održao govor jer je osvojio kipić za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'Kralj Richard'. 

Will je kažnjen zbog šamara, Akademija mu je zabranila da 10 godina dođe na Oscare.

Nije ni Eddie prošao bez zadirkivanja. Dok ga je Tracy Morgan (54) najavljivao uoči primanja nagrade, našalio se na račun 10-ero djece koliko ih Eddie ima. 

- Tvoja igra 'izvlačenja' je slaba, Eddie. Ti samo pogledaš Paige i ona je trudna - govorio je Tracy pa dodao da glumac s djevojkom Paige Butcher (43) vjerojatno želi srušiti rekord Boba Marleyja, koji ima 11-ero djece. 


 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mr_Choc 11.01.2023.

    Krivo ste napisali...Will je jako dobro prihvatio Chrisovu šalu ali je njegova naknadna reakcija nastupila nakon što je pogledao Jadu.

  • IAMGOD 11.01.2023.

    Jedini razlog zašt uopće znam za ovo su youtube memovi XD

  • Heroj Oluje 11.01.2023.

    Ne zanima to više nikoga ! Sada nas zanima zasto su vruće objave na ovom portalu zaključane za ( plus ) komentatore odnosno za pretplatnike gdje nitko ne komentira !!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare