To je to što me zanima!

Eden iz sapunice 'Santa Barbara' posvetila se Bogu

Marcy Walker, poznatija kao Eden, radi u župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica programa za djecu. Prije devet godina udala se četvrti put
Vidi originalni članak

Mrzim plastične operacije i nikad to ne bih napravila. Zašto mijenjati lice ako se iz njega vidi da si s tim godinama negdje bio, rekla je novinarki Ivani Nanut glumica Marcy Walker (47). Eden iz legendarne sapunice “Santa Barbara” već dugo živi bez svjetala reflektora. Posvetila se Bogu i radi u župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica programa za djecu, što uključuje i predstave. Marcy će u “Red Carpetu” pričati kako se prije devet godina četvrti put udala. Kaže da joj je ovo najsretniji brak. Ivani je otkrila da je razlog jednog od triju razvoda bio taj što je zatekla supruga u krevetu s drugom.
A. Martinez (60), koji je u sapunici glumio šarmantnog Cruza Castilla, također je dao intervju Ivani Nanut. Otkrio je da je tri puta odbijao ulogu, ali kako su mu producenti davali sve više novca, naposljetku je pristao. To mu je promijenilo život. Nije mogao vjerovati kako je u Hrvatskoj bila misa na kojoj su se ljudi molili da Eden ustane iz invalidskih kolica i opet stane na noge.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MarijaJurić 09.02.2014.

    Bogu se okrenula...

  • drug Kardelj 19.12.2008.

    Naši popovi su pomogli,.....

  • COSA-NOSTRA 19.12.2008.

    Isplatilo se plaćanje misa za Eden... eto posvetila se Bogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare