To je to što me zanima!

Edita Misirić: Moj zaručnik je nenametljiv i talentiran čovjek

Voditeljica rijetko govori o privatnom životu, no za Story je otkrila detalje o svom zaručniku Javoru Vrkljanu te ispričala kako ju je iznenadio prosidbom za rođendan
Vidi originalni članak

Edita Misirić (35) u vezi je s Javorom Vrkljanom dvije i pol godine. Javor ju je zaprosio za njen rođendan u lipnju. 

- To je definitivno bilo iznenađenje. Javor mi je nekoliko dana ranije rekao: 'Za rođendan nemoj planirati ništa poslije posla'. Prvo sam mislila da me vodi nekamo na večeru, a kad smo sjeli u automobil, pomislila sam da idemo na večeru negdje izvan Zagreba, čak mi je prošlo glavom da mi priprema tulum iznenađenja - priča RTL-ova voditeljica za Story.

Javor ju je zaprosio tijekom šetnje jezgrom staroga grada i tada joj je, kaže, još jednom potvrdio da je on muškarac s kojim želi biti do kraja života. 

Voditeljica priznaje da su počeli s organizacijom vjenčanja, koje će biti u 'intimnoj atmosferi' te neće sadržavati tradicionalne svadbene običaje jer su oni, kaže, urbani mladi ljudi. 

Svog zaručnika upoznala je kada je počela redovno vježbati. 

- I baš tada nisam očekivala da ću upoznati jednog potpuno nenametljivog, talentiranog mladog čovjeka. Svaki put kada bismo razgovarali, doznala bih o njemu nešto novo. Primjerice, da predivno svira gitaru, da sjajno kuha, krasno crta i još stotine drugih detalja koje jednostavno nisam očekivala - kazala je Edita te dodaje da bi voljela usvojiti njegovu strast prema kulinarstvu. 

Cijeli intervju s Editom Misirić možete pročitati u tiskanom izdanju časopisa Story. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mjato 12.08.2015.

    ne priča o privatnom životu pa otkriva detalje prosidbe. da ju je slučajno zaprosio u novom zagrebu a ne u staroj jezgri onda ne bi bio čovik njenog života?

  • 12.08.2015.

    ...ima nesto zagonetno u glavi zene (ja se nadam da Edita nije takva i želim joj sreću)... Analizom tekstova u nekim listovima (markama toalet papira u nuždi) lakocom je moguce zakljuciti da javne osbe kad nađu krivoga onda se imaju j... potrebu njime hvaliti ?!

  • piksa123 12.08.2015.

    smrdis ko javor

Komentiraj...
Vidi sve komentare