Show

Komentari 15

Edita Misirić: Moj zaručnik je nenametljiv i talentiran čovjek

Edita Misirić: Moj zaručnik je nenametljiv i talentiran čovjek

Voditeljica rijetko govori o privatnom životu, no za Story je otkrila detalje o svom zaručniku Javoru Vrkljanu te ispričala kako ju je iznenadio prosidbom za rođendan

Edita Misirić (35) u vezi je s Javorom Vrkljanom dvije i pol godine. Javor ju je zaprosio za njen rođendan u lipnju. 

- To je definitivno bilo iznenađenje. Javor mi je nekoliko dana ranije rekao: 'Za rođendan nemoj planirati ništa poslije posla'. Prvo sam mislila da me vodi nekamo na večeru, a kad smo sjeli u automobil, pomislila sam da idemo na večeru negdje izvan Zagreba, čak mi je prošlo glavom da mi priprema tulum iznenađenja - priča RTL-ova voditeljica za Story.

Javor ju je zaprosio tijekom šetnje jezgrom staroga grada i tada joj je, kaže, još jednom potvrdio da je on muškarac s kojim želi biti do kraja života. 

Voditeljica priznaje da su počeli s organizacijom vjenčanja, koje će biti u 'intimnoj atmosferi' te neće sadržavati tradicionalne svadbene običaje jer su oni, kaže, urbani mladi ljudi. 

Svog zaručnika upoznala je kada je počela redovno vježbati. 

- I baš tada nisam očekivala da ću upoznati jednog potpuno nenametljivog, talentiranog mladog čovjeka. Svaki put kada bismo razgovarali, doznala bih o njemu nešto novo. Primjerice, da predivno svira gitaru, da sjajno kuha, krasno crta i još stotine drugih detalja koje jednostavno nisam očekivala - kazala je Edita te dodaje da bi voljela usvojiti njegovu strast prema kulinarstvu. 

Cijeli intervju s Editom Misirić možete pročitati u tiskanom izdanju časopisa Story. 

Najčitaniji članci