To je to što me zanima!

Endi odlučio mobitelom snimiti spot na ulicama Amsterdama

Endi je, za kraj još jedne školske godine odlučio iznenaditi fanove. Ovog puta, svoj je rođendanski dar, put u Amsterdam, iskoristio kako bi snimio novi spot za svoj osmi singl 'Ljubav u pogrešne ruke'
Vidi originalni članak

S upravo navršenih 18-godina, popularni Endi je, za kraj još jedne školske godine odlučio iznenaditi fanove. Ovog puta, svoj je rođendanski dar, put u Amsterdam, iskoristio kako bi snimio novi spot za svoj osmi singl 'Ljubav u pogrešne ruke'. Za pjesmu s njegovog albuma prvijenca, 'Da se mene pita', glazbu su pisali Andrea Čubrić, Bojan Šalamon – Shalla i Zdeslav Klarić. Tekst je pisala Andrea Čubrić, redatelj spota je Mario Šulina, a cijeli je spot Endi snimio potpuno sam, uz pomoć modernih pomagala koje tinejdžeri danas svakodnevno koriste u izražavanju kreativnosti:

-Priželjkivao sam ovo uzbudljivo putovanje iskoristiti kao priliku da se i sam okušam u snimanju svog spota! Jako sam zadovoljan kako je ispalo – veselo, svježe, šareno, mladenački, baš kakva je i moja nova pjesma, plesni pop hit za predstojeće ljeto!' – izjavio je Endi, maturant iza kojeg je uspješna školska godina u kojoj je osvojio 1. mjesto na Državnom natjecanju iz suvremenog plesa, a trenutno priprema državnu maturu i prijamni za upis na plesnu akademiju.
 
Evo premijere spota:
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mary_s 09.06.2016.

    to ga najmanje košta....

  • clarknomad 07.06.2016.

    da to se i ja pitam tko je uopce jedan endi kog yaboli kujac za njega

  • mrtom 07.06.2016.

    homoseksualna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare