To je to što me zanima!

Efron se samo srušio: Miljenik tinejdžerica opet se predozirao

Završit će kao Cory Monteith koji se u srpnju predozirao heroinom i viskijem. Imao je samo 31 godinu, a umro je sam kao pas u hotelskoj sobi, rekao je prijatelj
Vidi originalni članak

Zvijezda 'High School Musicala' Zac Efron (25) pridružio se klubu propalih Disneyevih zvijezda. Nakon Lindsay Lohan i Miley Cyrus, sad je i Zac pokazao da se rješava stresa opijajući se i drogirajući.


- Završit će kao Cory Monteith koji se u srpnju predozirao heroinom i viskijem. Imao je samo 31 godinu, a umro je sam kao pas u hotelskoj sobi - rekao je prijatelj. 

Dodao je kako Zac, kao i preminula zvijezda serije 'Glee', voli kokain zalijevati alkoholom, a Efronu je nedavno spasio život.

- Kao i obično, pojavio se na tulumu izbezumljen od droge, a onda je počeo piti. Hvalio se kako nije četiri dana spavao, a onda se srušio. Siguran sam da bi umro da nisam nazvao hitnu - ističe prijatelj.

Zac se prije pet mjeseci drugi put prijavio u kliniku za odvikavanje od droga. Ondje je priznao da ga je na kokain navukao problematični Charlie Sheen s kojim je često izlazio. 

Zac je tulumario sa Sheenom: On ga je i navukao na kokain

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 27.09.2013.

    kraj ovakvih prijatelja pitam se kakvi su mu onda neprijatelji

  • kornel 27.09.2013.

    Zašto si ljudi upropaštavaju život drogom i alkoholom,naročito ovi koji mogu imati sve,putovati,graditi,pomagati a odaberu da se ubiju!

  • perhpethua 26.09.2013.

    sta se uvatia corava posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare