To je to što me zanima!

Ekipa iz 'Potjere' pobijedila je lovca Vukorepu za dlaku: Nije znao odgovor na par pitanja

U završnoj potjeri sudjelovali su Ivan, Ninoslav i Andrea. Imali su 16 koraka prednosti, a Mladen ih nije uspio sustići. Lovac je imao nekoliko netočnih odgovora zbog kojih nije uspio uloviti ekipu
Vidi originalni članak

U kvizu 'Potjera' koja se emitirala u ponedjeljak, natjecatelji su pobijedili lovca Mladena Vukorepu za dlaku. Lovcu je nedostajao jedan točan odgovor kako bi ulovio ekipu, međutim, nije znao odgovor na pitanje.

U završnoj potjeri sudjelovali su Ivan, Ninoslav i Andrea. Imali su 16 koraka prednosti, a Mladen ih nije uspio sustići. Lovac je imao nekoliko netočnih odgovora zbog kojih nije uspio uloviti ekipu. Osvojili su 17.500 eura.

osvojili 13 tisuća eura Natjecateljica Ivana iz 'Potjere' nasmijala je Lokasa pitanjem: 'Ma ništa to. Morate zaboraviti'

Prvo pitanje na koje Mladen nije znao odgovor bilo je: 'U kojem je stoljeću nastala većina engleskih nogometnih premijerligaša?'. Odgovorio je u 20. stoljeću, ali točan odgovor jest u 19.

Sljedeće pitanje na koje nije znao odgovor bilo je: 'Kakvi su svatovi u jednoj od najpopularnijih Lorkinih tragedija?'. Mladen je odgovorio kameni, a natjecatelji su ga vratili korak unatrag jer su znali da je točan odgovor krvavi.

USKORO NA HRT-U VIDEO Pogledajte novi kviz koji dolazi u Hrvatsku: Dean Kotiga najavio 'nasljednika' Potjere

Pitanje na koje nitko nije znao odgovoriti bilo je: 'Koju desničarsku talijansku stranku muškog imena predvodi žena?', a točan odgovor je Braća Italije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nniinnoo 31.01.2023.

    Mladen noćas nije spavao! Pa hebote , odmah se opravdava!

  • Nameless 31.01.2023.

    A lik ima takvu potrebu da se opravdava i objašnjava za svaki svoj promašaj, baš je pravi nerd

  • xOOx 31.01.2023.

    jedan od losijih koncepata kviza

Komentiraj...
Vidi sve komentare