To je to što me zanima!

Ekipa serije 'Malcolm u sredini' objavila da se ponovno okuplja

Dogodit će se to već za nekoliko dana, a originalna glumačka postava čitat će scenarij pilot epizode serije preko sve popularnije aplikacije Zoom. Bryan Cranston pozvao je fanove da im se pridruže.
Vidi originalni članak

Popularni američki sitcom s emitiranjem je započeo prije 20 godina, a nakon sedam sezona završio je 2006. godine. Upravo povodom dvadesetogodišnjeg jubileja od premijere, glumac Bryan Cranston najavio je ponovno okupljanje družine.

Dogodit će se to već za nekoliko dana, a originalna glumačka postava čitat će scenarij pilot epizode serije putem sve popularnije aplikacije Zoom, čije su blagodati mnogi upoznali u vrijeme pandemije. 

DAREŽLJIVI GLUMAC Oduševit će vas: Evo što Bryan Cranston radi na aerodromima

Autor serije Linwood Boomer ideju je odlučio realizirati kako bi pokrenuo humanitarnu akciju, a postava se odmah odazvala na njegov poziv. Cranston je projekt najavio i na svom profilu. 

- Evo nas svih zajedno nakon pet mjeseci karantene. Možete li samo zamisliti kako bi Hal poludio da mu se ovo dogodilo i da je morao ostati u kući s petero djece? Nasmijava me i sama pomisao na to - napisao je između ostaloga te pozvao fanove serije da se priključe humanitarnoj akciji. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 05.08.2020.

    Odlična serija, sad je repriziraju i gledam je ko prvi put. Baš su se našli.

  • 05.08.2020.

    Predobra serija!

  • usvesemiješam 05.08.2020.

    Odlična serija, nastavci bi mogli biti zanimljivi😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare