To je to što me zanima!

Ekipa umalo osvojila rekordnih 265.000 kn: Morana nije znala odgovor na pitanje o glumicama

Bome, napeta partija večeras, hvala vam na tome. Malo ste pokisli, veliki novci bili su igri, pritisak je bio tu. Odradila sam svoj posao, žao mi je, na kraju je rekla lovkinja Morana razočaranim natjecateljima
Vidi originalni članak

Iako su izgubili, trojac Karlo, Mihael i Vanja, su odigrali jako napetu i zanimljivu Potjeru u kojoj su se približili osvajanju 265.000 kuna. U zadnji krug su ušli s 11 koraka prednosti, ali ih je lovkinja Morana stigla. Ali ni taj pothvat nije bio bez krivih odgovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga rješava test iz 5. razreda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iznenađenje posljednje emitirane epizode 'Potjere' je mladi Karlo, student Poslovne ekonomije iz Velike Gorice, koji je u prvoj minuti imao 24.500 kuna, a potom je osvojio i viši iznos od 100 tisuća kuna. Zahvaljujući svojim godinama i još svježem znanju iz srednje škole, je bez problema odgovorio na pitanje o eksperimentalnom romanu, točnije u koji književni pravac on spada - naturalizam, a taj odgovor ga je doveo i u završnu potjeru.

Sva četiri natjecatelja su se dogovorili da će ići na višu ponudu, a to je uspjelo svima osim Linde iz Rijeke, koja nije uspjela proći. 

Morana im je rijetku priliku omogućila kad je krivo odgovorila na pitanje o debitantskoj ulozi u filmu 'Pad Italije'. Točan odgovor je bio Ena Begović, a Lovkinja je odgovorila da je u pitanju bila Mira Furlan. 

- Njih dvije su mi kao Beatlesi i Stonesi, a ja se uvijek odlučim za Miru - objasnila je Morana svoju grešku.

ZNATE LI VI ODGOVOR? Natjecateljica je pitanje nazvala najlakšim, no Morana je kiksala

Ipak, nije bilo dovoljno i ekipa je ulovljena prije isteka vremena. 

- Bome, napeta partija večeras, hvala vam na tome. Malo ste pokisli, veliki novci bili su igri, pritisak je bio tu. Odradila sam svoj posao, žao mi je - na kraju je rekla Morana natjecateljima.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • redikul5 28.04.2021.

    Ne gledam vise ovu prevaru od emisije

  • staritamburaš 28.04.2021.

    Nastavak: u tom bi se slučaju jasno vidjelo tko je koliki znalac, ali bi se i izbjeglo i pogodovanje lovcima, pogotovo kod većih iznosa. Pitanje je samo, ono što nas u Hrvatskoj muči, gdje je tu HRT i njihova zarada, što graniči sa mnogo pravnih pitanja.

  • staritamburaš 28.04.2021.

    e loDo sada sam više puta reagirao na odvijanje meni inače omiljenog kviza "Potjera". Sinoć, lovkinja je bila Morana, jasno je bila vidljiva prodicenta i režije da Morana MORA pobijediti, jer je bilo previše novca u igri. Odvrtite snimku Moranina odgovaranja na pita u završnoj potjeri, pa ćete vidjeti najmanje 5 banalnih osnovnoškolskih pitanja (plosnata boca za piće = pljoska!). Ako lovci nisu u stanju odgovarati na teža pitanja, ako im se pitanja, naravno u vezi s novcem koji je u pitanju, onda neka se ostave tog posla. već sam reagirao u tom smislu: pitanja se i kriznom stanju "kuhaju" Morani i Kotigi, a Kreši i Vukorepi to nije potrebno. oni dostojanstveno podnose poraze kad i bude, doduše to je rijetko i zato ih cijenim. Kotiga je postao TV klaun, a Morana bi trebala malo uzeti u ruke literaturu i ne oslanjati se na nekadašnja znanja. kotiga je ionako na izlazu "Potjere" jer se posvetio svom kvazipozivu "influencera" štogod to značilo. Kad se taj moj osvrt zaključi sa nazočnošću egomanijaka Joška koji nastoji u svakoj emisiji biti pametniji od svakog lovca i u centru pozornosti, dobijete sliku nekakve buduće "Potjere": netko skromniji i manje narcisoidan od Joška kao voditelja, Kotiga i Morana na izlazu iz "Potjere" uz angažman mladih i neopterećenih znalaca. Ne znam pravila licence "Potjere", ali objektivno bi bilo, da i lovac i ekipa dobivaju ista pitanja (uz obvezno audioodvajanje, što je već jednom bilo primijenjeno u našim kvizovima) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare