Show

Komentari 11

Ekipa umalo osvojila rekordnih 265.000 kn: Morana nije znala odgovor na pitanje o glumicama

Ekipa umalo osvojila rekordnih 265.000 kn: Morana nije znala odgovor na pitanje o glumicama

Bome, napeta partija večeras, hvala vam na tome. Malo ste pokisli, veliki novci bili su igri, pritisak je bio tu. Odradila sam svoj posao, žao mi je, na kraju je rekla lovkinja Morana razočaranim natjecateljima

Iako su izgubili, trojac Karlo, Mihael i Vanja, su odigrali jako napetu i zanimljivu Potjeru u kojoj su se približili osvajanju 265.000 kuna. U zadnji krug su ušli s 11 koraka prednosti, ali ih je lovkinja Morana stigla. Ali ni taj pothvat nije bio bez krivih odgovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga rješava test iz 5. razreda

Iznenađenje posljednje emitirane epizode 'Potjere' je mladi Karlo, student Poslovne ekonomije iz Velike Gorice, koji je u prvoj minuti imao 24.500 kuna, a potom je osvojio i viši iznos od 100 tisuća kuna. Zahvaljujući svojim godinama i još svježem znanju iz srednje škole, je bez problema odgovorio na pitanje o eksperimentalnom romanu, točnije u koji književni pravac on spada - naturalizam, a taj odgovor ga je doveo i u završnu potjeru.

Sva četiri natjecatelja su se dogovorili da će ići na višu ponudu, a to je uspjelo svima osim Linde iz Rijeke, koja nije uspjela proći. 

Morana im je rijetku priliku omogućila kad je krivo odgovorila na pitanje o debitantskoj ulozi u filmu 'Pad Italije'. Točan odgovor je bio Ena Begović, a Lovkinja je odgovorila da je u pitanju bila Mira Furlan. 

- Njih dvije su mi kao Beatlesi i Stonesi, a ja se uvijek odlučim za Miru - objasnila je Morana svoju grešku.

Ipak, nije bilo dovoljno i ekipa je ulovljena prije isteka vremena. 

- Bome, napeta partija večeras, hvala vam na tome. Malo ste pokisli, veliki novci bili su igri, pritisak je bio tu. Odradila sam svoj posao, žao mi je - na kraju je rekla Morana natjecateljima.

 

Najčitaniji članci