To je to što me zanima!

Ekipe zbog kojih je Eurosong prošao kao 'po špagi': Niste ih mogli ni primijetiti na pozornici

Radnici koji su pripremali pozornicu između nastupa su čistili, nosili dijelove scenografije i čak sudjelovali u nastupima iza kulisa. Odradili su posao besprijekorno u nevjerojatnoj brzini, a video je osvanuo na TikToku
Vidi originalni članak

Na TikToku video snimke o ekipi 'iza kulisa' Eurosonga pogledani su više od 700 tisuća puta. Vide se tako ekipe koje čiste pozornicu, postavljaju scenografiju i sudjeluju u nastupima. U jednom trenutku s pozornice ekspresno pomiču mjesec koji je bio dio scenografije za Španjolsku, a vidljivo je da se radi o nevjerojatno brzom i uigranom timu, a snimka je postala hit.

POGLEDAJTE VIDEO O POBJEDNICIMA EUROSONGA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlično mi je kako sva publika navija za njih. Nevjerojatnom brzinom su sve odradili - jedan je od brojnih komentara koji ne kriju oduševljenje.

POGLEDAJTE HIT SNIMKU: 

@andrikvd

##eurovision ##eurovision2021 ##eurovisie ##rotterdam ##backstage

♬ origineel geluid - Andrikvd

Na videu se mogu vidjeti prizori svih prisutnih na pozornici, koji su na nastupu zapravo nevidljivi.

STROGA PRAVILA EUROSONGA Talijani nastupili s cenzuriranom pjesmom, original prevulgaran: 'Bolje ti je da diraš moja ja*a'

U kadru s plavim osvjetljenjem cure iz Mlate se penju na pozornicu, dok se na zeleno osvijetljenoj pozornici odvijao nastup mlade Grkinje. Iza 'green screena' se vide plesači i radnici. 

Idući video prikazuje nastup Španjolske, nakon koje su odnijeli veliki mjesec sa pozornice u rekordnom roku uz glasno navijanje publike.

- Oni su pravi pobjednici! - stajalo je u komentarima ispod videa.

Videi su prikupili gotovo 150 tisuća lajkova, a fanovi Eurosonga oduševljeni su organizacijom i brzinom svih zaposlenih.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • axl44 24.05.2021.

    Cure iz Mlate? To je neka nova država ili...? 🤣🤣🤣🤣

  • Trump Jong Un 24.05.2021.

    Imaaaaaamoooooo žiiiiriiiiiiiiiiiii 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare